[]

pegasus- akıl vermece

geçenlerde ben annem babam ankara'dan istanbul'a geldik pegasus'la. annemler evden gelecekti ben işten direkt geçecektim. kızılay'dan binin dediğim halde aşti'ye gidip kendilerini riske atmışlardı, o yüzden taksiye binmişlerdi. neyse taksiyle vardılar 10 dakika olmadı (uçağın kalkmasına 20 dakika vardı) pegasus yarım saat rötar açıkladı. sonra o yarım saat 2 saate çıktı.
babam da çok sinirlendi biz yetişemeyecez diye taksiye bindik, bunun parasını versinler o zaman dedi ben de öyle bir şeyin hayatta olmayacağını söyledim.
rötar sebebi= bizden önceki antalya uçağı bozulmuş, onlar 2 saat beklemişler, bizim uçak verildi onlara, biz de bir 2 saat bekledik o sırada bize başka uçak getirdiler işte. aslında ne olacağı belliymiş. şikayet hakkımız hiçbir şekilde yok mu bunu öğrenmek istiyorum.


 
taksi aştiden 90 falan yazmıştır.Uğraşmaya değmez.Pegasus senin oraya nasıl geldiğinle ilgilenmiyor çünkü.Aynı şekilde uçağa yetişicem diye araba ile kaza yapıp masraflarıda pegasustan isteyebilirsin değilmi? Nede olsa onlar yüzünden acele ettin.
Kızılaydan direkt servis gidiyor havaalanına keşke ona binselerdi neredeyse taksiyle eşit gidiyor.

  • betfair  (14.07.15 02:11:30) 
Aktarmali ucuslarin ikinci ayagini birinci ayak rotar yaptigi icin kaciran ve en erken ertesi gun ucak olan ucuslarda bile pegasus musteriyi ortada birakiyor. Kalacak yer ayarlamiyor havaalaninda yatin yapacak bir sey yok diyor.
Tabi bunu thy yapmiyor. Otel ayarliyor en kralindan.

Taksi parasi basvurusu icin gulerler gibi geliyor bana.
  • isott  (14.07.15 03:24:52) 
Uçağın tarifeli kalkış saatinden 45-90 dakika önce alanda olmanız yazıyor zaten bilette. Gecikme sizi bağlayan bir konu değil. Gecikmenin süresine bağlı olarak bazı haklarınız var ama sizin durumunuzda uçak "kabul edilebilir" bir süre gecikmeyle kalkmış görünüyor.

Şikayet hakkınız hiç bir şekilde yok.
  • cakabo  (14.07.15 09:43:51) 
Valla bence bir dahakine Pegasus'a tövbe edip Thy ile falan uçmayı tercih edin. İstanbul-Antalya uçuşumuz için 3 saat bekledik, dönüşte de 40-50 dakika falan rötarlı döndük. Bir daha hayatta kullanmam. Huzur önemli.


  • rabbititus  (14.07.15 09:55:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.