[]

film tavsiye

Iyi geceler arkadaslar. Bir film tavsiyesi istiyorum arkadaslar. Soyle ki, lisede ya da universite gecsin, cocuk okula sonradan gelsin, hani ezik olup sonradan birseyleri de kesfedebilir. Arkadaslar edinsin, cekismeler, kavgalar olsun. Milli de olsun. Aslinda konu farketmez bile. Blue mountain state, american pie tarzi da olabilir, daha edepli birseyler de olabilir. Liseyi ozledim bugun, sanki biz boyle seyler yasadik da :). Daha onceden cok bu tarz film izlemisimdir o yuzden cok fazla bilinmeyen filmleri yazarsaniz daha super olur.
Tesekkurler ettim



 
Farklı bir şeyler arıyorsan:
Konusu sana uyar
www.imdb.com
www.imdb.com
  • mama lover shake me  (14.07.15 01:05:45 ~ 01:06:46) 
Dazed and Confused? Breakfast Club,Fast Times at Ridgemont High,Clueless,Easy A (güzel film)
Ferris Bueller's Day Off i izlemediysen onu izle geç.Klasik kült
yeni birşey istiyorsan Boyhood u izle
  • betfair  (14.07.15 01:06:36) 
İlla aklımda kalsın etkilesin çok iyi olsun diyorsan
www.imdb.com (favorim)
www.imdb.com
  • betfair  (14.07.15 01:08:42) 
Never back down tam aradığın film.


  • steve rogers  (14.07.15 01:20:09) 
Diğerlerini bilmem de...

The Perks of Being a Wallflower +1
  • otonom  (14.07.15 01:24:04) 
The Perks of Being a Wallflower da izlememistim ama sabah izledim :)
brickten basladim, digerlerini de listeye ekledim. Oneri alinir arkadaslar :)
Izlenen filmler
Easy A
3 idiots
Breakfast Club
Ferris Bueller's Day Off
The Perks of Being a Wallflower
mean girls
  • megacracker  (14.07.15 01:48:23 ~ 01:56:55) 
mean girls


  • hot potato  (14.07.15 01:50:14) 
Bence önce 21 Jump Street'i, sonra da 22 Jump Street'i izle, tüm o istediğin klişeler var. :)

Direkt liseye dair eli yüzü düzgün ilk aklıma gelen filmler yukarılarda yazılmış zaten. Diğer John Hughes filmleri izlenebilir. Günümüzden "The Spectacular Now" eklenebilir. "Stuck in Love" da olabilir.
  • whimsical  (14.07.15 02:19:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.