[]

Çeşitli Videolarımı m4a Formatına

çevirmek istiyorum. Ve fakat bu çeşitli videolarımın ses formatları ve kaliteleri birbirinden farklı. Birisi bana bir converter ismi söylese, o converter videolarımın içindeki ses değerlerini tanıyıp bana "Abi bu videonun ses kalitesinin karşılığı 192 aac'dir, ben sana ayarlıyorum güzel abim" dese ve çevirse... Ben bunu elle 192'ye ayarlayıp, ne bileyim 320'lik bir sesi aşağı çekmeyeyim. İşte öyle...

Not: Evet, MediaInfo'dan videonun ses bilgilerini görebiliyorum ama misal 192 vorbis'in yahut 320 mp3'ün aac'de kaç kbps'ye denk geldiğini bilmiyorum.

Not: Format Factory denedim, o sanırım böyle bi' şeyler yapacaktı ama çevirmiyor arkadaş. İki makinede denedim, öyle %0'da bekliyor mal mal.

 
www.freemake.com senin işini çözer.


  • bomcu onurun bomu  (13.07.15 21:01:09) 
MKVToolNix vardı bilgisayarda, nicedir açmamıştım. O arkadaş direk sesi ayırıyor, convert yapmadan. Çok da güzel oldu, pek de güzel oldu. :)


  • Dunedan  (13.07.15 21:54:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.