[]

sofya

1 hafta kadar bulgaristandayım. yarın sofyaya gidicez. sofyada ne yapılır? ne yenir nerde gezilir?
daha önce giden varsa bilgilerini paylaşabilirse sevinirim. teşekkürler



 
vıtosa dagı var dagcılık falan ilgileniyorsan. maria luisa caddesi en tiki caddesidir, oradaki barlar kalitelidir dogal olarak. studentskigrad dedikleri bi bölge var, isminden de anlayabileceğin üzere öğrenci şehri. 20 yaş civarı gençler oralarda takılır. oraların da barları diskoları iyidir, bos cıkmazsın ama ingilizce lazım. türksen bulgar kızları sevmez bi de pek. sise falan açtırınca aç oldukları için ilgilerini çekiyorsun doğal olarak. kumarhane olarak, princess'ın kumarhanesi iyidir. merkezdeki katedralin karsısında bi tane güzel lokanta vardı da adı aklıma gelmedi.

sofya'da gezebilecek pek tarihi bi yer yok. zaten giden de sikişe sokuşa gidiyor. sovyet ekolünün yaptığı eşşek kadar binalar var işte tren garı vb. oraları tarihi sayılabilir. savaşta anası sikilmiş şehrin.
  • jangling jack  (13.07.15 18:28:53 ~ 18:31:24) 
@jangling jack bulgar kızları pek ilgilendirmiyor beni zira kadınım ve eşimle gidiyorum aşslsldl
ama yine de teşekkürler bilgi için:)

  • sta  (13.07.15 18:55:39) 
çok sıcak. gündüz kendinizi müze ya da kilise gibi kapalı mekanlara atmanızı tavsiye ederim. şehir merkezi gezilebilir, hoşunuza giden binaya doğru yürüyüp oraları gezin işte. tepedeki büyük kilisenin orada eskiciler var ıncık cıncık bakmak istiyosanız. yemek yiycek butik yerler arıyosanız buu yine merkezde bi yerde sokak sahaflarının olduğu sokakları biraz dolanın. çağdaş sanatlar müzesi dışarıdan hoş görünüyodu, içine ben de daha girmedim ama gündüz sıcağından kaçmak için iyidir herhalde. çok sıcak.


  • snape i başından beri tanırım  (13.07.15 19:33:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.