[]

Asistan dolandırıcı

Az önce aradı, geçen sene hizmet almışım ilk yıl ücretsizmiş şimdi 900 tl çekilecekmiş kartımdan. Öyle 1 üyelik yapmadım dedim, sesli onayınız var dedi. Baya gıcık 1 ses tonuyla yoo dedim, otomatik Çekicez kartınızdan dedi, nah çekersiniz dedim. Kadın sinirlendi icraya veriyoruz o zaman diyip sinirle 1 şeyler söylüyordu ki şarkı söyledim, kapattı telefonu.

YapıKredi'yi arayıp böyle 1 şeyden bahsetmeye gerek var mı? Kimseye vermedim kart bilgimi sadece online alışverişlerde falan kullandım. Müşteri hizmetlerine bağlanmayi beklemek bile değmez di mi ko gitsin?

0850 3337040 arayan numara.

 
Aynısını halk bank adını kullanarak bana yaptılar. Arayan herif "abicim"li konuşmaya başlayınca anladım dolandırıcı olduğunu. adamın adını sordum cem yılmaz dedi. karşılığında bir yaptırım olmadıkça böyle şeyleri daha çok yaşarız bu ülkede.


  • mr.goodcat  (13.07.15 12:35:16) 
ko gitsin.


  • sutlu nescafe  (13.07.15 12:35:26) 
beni de aradılar, dikkate almayınız. keşke başka bir firma daha arasa ağzımın tadıyla dalga geçsem. üff çok istiyorum bunu.


  • dieselsingle2  (13.07.15 12:37:09) 
dolandırıcı


  • efrasiyab87  (13.07.15 12:38:21) 
hahaha salağa bak. kredi kartından para çekebilecek bilgi elinde var ama icraya mı verecekmiş?

telefon parasına yazık. bilgi vermeye falan gerek yok. para falan çekemezler.

ha icraya verebilir, yeni bir dolandırıcılık türü diye okudum birkaç sefer. ilamsız icra takibi için herhangi bir belge, kanıt sunmaya gerek yok. doğrudan icra dairesine dosya açtırıp kafadan "şu kişiden şu kadar alacağım var" diyip icra takibi başlatabiliyorsunuz. normal prosedürü, tebligat geldikten sonra 7 gün içinde borca itiraz edeceksiniz. etmezseniz borcu kabul etmiş sayılıyorsunuz, sonra mahkemede uğraş dur. gıcıklığına icraya verip sizi uğraştırabilir. uyanık olun. icra tebligatı falan gelirse 7 gün içinde itiraz edin. eğer karşı taraf ısrar ederse dava açabilir. o zaman kanıtlar konuşmaya başlar. kanıt falan da olmadığı için dava açmayacaktır ve dosya rafa kalkacaktır. o yüzden icra konusunda dikkatli olun.
  • kibritsuyu  (13.07.15 12:38:56 ~ 12:40:03) 
Hiçbir müşteri hizmeti telefonu sen kapatmadan kapatamaz.


  • cetoxim  (13.07.15 12:39:59) 
birler yazıyla yazılır "1 şekilde" diye yazılmaz.
ko gitsin evet.

  • cekilmis gayfe  (13.07.15 12:52:51) 
aynısı başıma geldi; her ihtimale karşı kartınızı iptal ettirip yeni kart gönderimi sağlatmanızı tavsiye ederim.


  • mortar  (13.07.15 13:14:57) 
böyle durumlar için kartına sigorts yaptır


  • lexicographer  (13.07.15 13:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.