[]

bacaklarım neden böyle oldu? kaşıntı ve kızarıklık

Bugün dışarıdayken bacaklarım kaşınmaya başladı. Sıcaktan olduğunu düşünmüyorum, kapalı ve serin bir yerdeydim. Akşam eve gelince bacaklarımın ekteki gibi olduğunu gördüm. Üst kısımlarda da var ama alt kısımlar kadar yoğun değil. Sebebi ne olabilir? Sabah doktora gideceğim ama bu kaşıntı beni uyutmaz. Kaşıntıyı azaltmak için ne yapabilirim?

i.imgur.com

Fotoğrafta olduğundan çok daha kırmızı normalde.

Teşekkürler.

 
alerji olmuş gibisin. antihistaminik etken maddeli ilaç varsa iç


  • cekilmis gayfe  (13.07.15 02:31:13) 
alerji muhtemelen.
antihistaminik ya da antihistabüyük etken maddeli ilaç varsa içme, doktora git

  • mrtkbl  (13.07.15 02:35:25) 
sen kaşıdığın için mi araları da kızarık yok genel olaral tamamı mı kızarık. yani demek istediğim böyle sınırları belirgin mi kızarıklığın, yüzeyden hafif kabarıklığı var mı. bugün değişik bir şey yedin mi ya da bir süredir stresli misin?


  • shotgunwoman  (13.07.15 02:35:35) 
@shotgun, aradaki ufak kızarıklıklar ben haldur huldur kaşıdığım için oldu, kaşınan yerler büyük kızarıklıklar. Büyük kızarıklıkların sınırları var. Üzerinde el gezdirince gayet kolay hissediliyor kabarıklık. Gayet hafif bir kahvaltı yaptım. Kahvaltıdan bir 20-30 dk sonra kaşınmaya başladım. Sadece bacaklarımda var. Genel stres var ama özellikle kafa yorduğum bir şey yok galiba.


  • pike  (13.07.15 02:42:15) 
eczaneden bir antihistaminik al, 1-2 saat icinde gecer


  • goo.gl  (13.07.15 02:44:44) 
çok iyi tarif ettin. ürtiker bu. geçene kadar günde 1 antihistaminik içebilirsin.


  • shotgunwoman  (13.07.15 02:47:01 ~ 02:47:41) 
Böyle durumlar için aklında bulunsun > Ovadril Losyon..


  • kill_them_all  (13.07.15 11:33:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.