[]

Guzel insanlar

Can sikintisindan buralarda dolasirken asagilarda bir duyuru gordum. Soru ve cevaplarin genel icerigi: cam kiriklarini copleri karistiracak hayvan dostlarimiz icin tehlike yaratmayacak bir bicimde cope atmak... Ambalajlayarak, folyoya sararak falan. Hatta bir arkadas sut kutusunun bile tehlikeli olabileceginden bahsetmis. Kopekler, kokusundan dolayi parcalayabiliyorlarmis.. Neyse soru sormayacagim, sadece icimden geleni soylemek istiyorum.

Siz ne guzel insanlarsiniz be! Yemin ederim yasamaya dair umutsunuz, hayata dair gulumseten detaysiniz... Bu sikko dunya sizinle guzel, Cok yasayin!!! Iyi geceler.


 
Dün gece bir duyuru açtım. Gelen mesajları ve duyuruya verilen cevapları görsen bir kere daha aynı şeyi dusunurdun. Güzel insanlar var. Umut doluyorum o insanları görünce.


  • mrtkbl  (13.07.15 01:59:26) 
O kadar çok şey ögrendim ki buradan. İnsan bazen tembelleşiyor ama bakıyorum ki gerçekten ben kendimi duyarlı sanarken burada benden bin kat muhteşem insanlar var. Okullar kapanmadan önce yardıma muhtaç çocuklar için mont bot alıyorduk çevremizde, beni hiç tanımayan bir arkadaş duyurudan 2 mont almıştı. öğrencilere yemek ısmarlayanlar olmuştu burdan birbirini tanımadan duyuru yoluyla. sabah ben açıp teşekkür edecektim. Benden önce davranıp yüzümü güldürdün. Gün içinde ne olursa olsun en azından duyurumuz var. Öğrenecek daha çok şey var:)


  • iyiaksamlarbayan  (13.07.15 02:42:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.