[]

+18 kayganlaştırıcı jeller

Arkadaşlar o jeller ilişki sırasında mı kullanıyo sadece? Kadın oral yaparken de kullanılıyo mu tadı kötü mü sağlığa zararlı mı kadınlar için?




 
tadını bilmiyom hiç denemedim de aynı zamanda dezenfekte ettiği için kullanıyorlar oralda da. sağlığa zararlı olsa üretmezler heralde.


  • ergenpezeveng  (12.07.15 23:29:25 ~ 23:30:20) 
genelde anal sekste kullanılır ama meyve aromalı olanların oral olarak da kullanıldığını duymuştum sanki.


  • makarnavodka  (12.07.15 23:32:03) 
tatlandırıcılı olanları da var. ass to mouth bile yaparsın sıkıntı yok.


  • m murphy  (13.07.15 00:01:48) 
Jeli bilmiyorum ama ornegin kadin icin haz verici yag var, vajinaya suruluyor gidiklanma gibi bir his veriyor falan Usa mali. Bu yagin tadi orala engel olmasin diye ayarlanmis, agiza temasin da bir sakincasi olmadigini soyluyor uretici. Muhtemelen jel de oyledir.


  • stavro  (13.07.15 00:09:04) 
jelden jele değişir ama tüketilmesinde (ya da yutulmasında işte, her neyse) sakınca olmadığı belirtilenlerin tatları kötü olmaz, hatta söylendiği gibi aromalı olanlarınkiler güzel bile olabiliyor.

kaynak: tat tomurcuklarım.
  • knight of cydonia  (13.07.15 00:28:39) 
ben meraktan bakmıştım tadına, kötü gelmişti bana. ama birlikte olduğum bir kadının umurunda değildi, rahatsız etmiyordu onu. baktım şimdi feysbukuna, ölmemiş de. zararı yok gibi yani.


  • helios  (13.07.15 01:15:10) 
Tadini bilmem. Sagliga zararli degil bir cok iyi marka su bazli falan dert etme. oralde gerek oldugunu sanmiyorum.

Normal iliskide yukardaki sebeplerden mantikli iste kolay olsun vs.

Anala hic yorum yapmayacağım. Gunah falan umrumda degil de .yahu sasirmadik.
  • bir ileti paylastim  (13.07.15 01:19:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.