[]

Evlilik

Kaç yaşında evlenmeya karar verdiniz ?
Tamam bu benim hayatımnı eşi demeniz için neler oldu ? Nasıl karar veriyosunuz buna ?



 
30lu yaslarin basinda daha uygun olur diye dusunuyorum.

Henüz böyle bir şey demedim biri için. ondan kelli karar da vermedim.
  • rubiks cube  (12.07.15 22:43:52 ~ 22:44:41) 
geniş omuz, kuvvetli bacak ve kollar, dar kalça, geniş göğüs kafesi, fazla büyük olmayan meme gibi teknik özelliklere dikkat ediyorum. hatta böyle birisiyle evlendim de bi defa.


  • kargn  (12.07.15 22:46:55) 
16 yaşımda karar verdim. ben evlenmeliyim dedim yani.
tamam bu benim hayatımın eşi demem için bişey olmadı sadece baktım yani duruşu gülüşü bazı olaylar karşısındaki davranışlarına filan dikkat ederim. bi de diğer insanlarla olan ilişkileri önemli. bazı şeyleri sürekli eşime söyleyip durmak istemem mesela. onun zaten o şekilde davranmasını isterim. bi de mahalle muhtarından çok tanınan bi eşim olmasını istemem şahsen. arkadaşlık sosyal çevre önemli ama her önüne gelenle samimi oluyorsa itici bulurum. kanka ayağı göt ayağıdır çünkü. bana göre yani. bi de sigara içiyosa direkt elerim. böyle böyle karar veriyorum. şu ana kadar evlenemedim yani.

vay bee...
  • ergenpezeveng  (12.07.15 23:01:51 ~ 23:02:58) 
24 yaşında evlendim, niye evlendim bilmiyorum hiç düşünmedim ama eşim iyi dürüst birisi. anne figürüne yakışıyordu çok güzeldi, evlendik pek mantık aramamak lazım.


  • Fritz-X  (12.07.15 23:08:24) 
şu hareketi yapan
data3.whicdn.com
hatunun babası yüzbin başlık istesin bulur buluşturur evlenirim. 10 sn düşünmem.
  • kargn  (12.07.15 23:16:29) 
30 yaşımda karar verdim. Ve eşimle ilk yada ikinci buluşmamızda demiştim ki "ben senle takılmayacağım. 1 yıla kalmaz evleneceğiz" Kalmadı evlendik de :)

Neler oldu, geçmişimdeki 5 ilişkiden yaşadığım öğrenmelerden hareketle dedim ki "evet, işte budur!"
Nasıl karar verdim? Yukarıda dediğim gibi..
  • jesterdvine  (12.07.15 23:22:06) 
evlilik pişmanlıktır. üstün atletik özellikleri, mutlak müzik kulağı, olağandışı matematik yeteneği vb özellikleri olan insanlarla çocuk yapmak için falan evlenilebilir ama vasat biriyle sırf eli yüzü düzgün ve yaklaşık aynı sosyal sınıflarda geliyorsun diye evlenirsen, pişman olacak ve bu duruma rasyonalize etmeye çalışarak ömrünü tüketeceksin.

ben öz evladının suratına tiksintiyle bakan baba gördüm, civelek bi karı sesine anında irkilen 2-3 çocuklu mutsuz tatminsiz ama kuyruğu dik heriflerle dolu memleket. özellikle yaptıkları çocuk tipsiz ve salak bir şey olduğunda pekişiyor o kaybetmiş ruh halleri.
  • kargn  (12.07.15 23:28:53) 
32 yasindaydim. bilimsel acidan bakarsak noronlar bir sekilde koku, davranis, sekil itibariyle karsinizdakinin genetik olarak evlenmek icin en uygun aday oldugunu size soyluyor, biz buna duygusal yaklasip ask diyoruz :)


  • kartonpiyer  (12.07.15 23:48:46) 
34 yaşındayım ve bekarım.
Daha yeni yeni "artık evlenmeliyim" diyorum.

  • etna  (13.07.15 00:07:32) 
şu yaşımda evlenicem diye karar vermedim hiçbir zaman. eşim benimle aynı yaş grubunda olsaydı daha geç evlenebilirdik belki. o bana evleneceğim kişi sensin dedi, ben de ona uydum. eğer bir erkekte olmasını istediğim özellikleri yazsaydım eşim hepsini taşıyor olurdu ama tabii evlilik bundan ibaret değil. nasıl karar verdim bilmiyorum, evlenmeden önce çok endişelerim vardı. her şey beklediğim gibi gitmedi başlarda fakat şu an yaptığım evlilikten çok mutluyum.


  • sayns  (13.07.15 00:19:27) 
@acediac ben evlilik icin de gecerli oldugunu dusunuyorum. insan evlenmek istedigi kisiyi hissediyor, seks yapmak icin istek uyandiran sinyallerden farkl oldugunu dusunuyorum bunun. dogrudur, o da benzer bicimde hissediliyordur ancak ayni olmadigini dusunuyorum, ben oyle hissettim


  • kartonpiyer  (13.07.15 00:21:19) 
bütün arkadaşların evlenmeye başladığında sende düşünmeye başlıyorsun,vakit geçirebileceğin kimse kalmıyor ve tamamen yalnızlıktan evliliği düşünmeye başlıyorsun,bu da 30 lu yaşlara tekabül ediyor...bence


  • harakii  (13.07.15 01:35:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.