[]

Endüstri Müh. Ama hangi Üniversite ?

Selam.Umursuz, rockstar takılan bir kardeşim var.Mf4 sıralaması 180 bin.Tekrar sınava girmeyeceğini belirtmesi sebebiyle özel üniversiteye gönderme kararı aldık.Tutturmuş Aydın'da okurum yarı Burs var diyor, biz de Aydın nasıl bir okul bilmiyoruz aslında ben pek iyi şeyler düşünmüyorum hakkında.Kadir has ve yeditepe'de okusun istiyorum ama Aydın için direniyor.

Bizim için küçük bir kıyaslama yapabilecek olan var mı ?


 
3 ü arasında kadir has daha iyi, bizim burda seyyar pilavcı var oğlu aydında okuyor


  • masa penisi  (12.07.15 21:10:00 ~ 21:10:14) 
Aydin çöp, onu atin bir kere, yeditepe ve kadir has guzel ama ikisinin mukayesini yapacak bilgim yok, ozellikle muhendislik anlaminda


  • balpolen  (12.07.15 21:44:59) 
aydin pek iyi degil sanki ben de oyle duymustum oradaki arkadasimdan


  • jedilance  (12.07.15 21:46:08) 
Üçü arasında tabii ki Kadir Has, daha sonra Yeditepe, daha sonra Aydın. Hemen hemen hepsinin hocalarından tanıdıklarım var. Kadir Has ile Bilgi birbirlerine yakın üniversiteler ve gayet iyi okullar. Ama durumunuz varsa tabii ki. Kadir Has'a part time gelen hocalar bile seçme hocalar.


  • aychovsky  (12.07.15 21:54:59) 
doğuş'un da endüstrisi iyi. kadir has ve bilgiden iyidir. gerçi ora da beykente geçti ya neyse. ama asla aydına vermeyin.

doğuş k has bilgi sıralaması olabilir. ya da k has doğuş bilgi.

bilgi ilk kurulan bilgi değil artık.
  • gurur  (12.07.15 22:40:12 ~ 22:40:34) 
hayatta aydin icin para vermezdim, kotu bir okul. yeditepe belki biraz. aydin diye tutturuyorsa (ki bi bok yenigi var bence) kendi calissin para kazansin odesin.


  • hot potato  (13.07.15 01:04:51) 
Aydın yarı Burslu 13bin, yeditepe Burssuz 32.400 ve kadir has %25 burs ile 27 bin lira civarında, rakamlar pek hoş değil ama yarın Aydın diploması, aldığı eğitim ile diğerleri arasındaki fark bu meblalara değer mi ?

Tekrar girmesini istedik ama hiç yanaşmıyor.
  • vrsc  (16.07.15 16:42:51) 
180.000'le de bir zahmet muhendis olmayiversin anasini satayim. bu arada kadir has ve yeditepe ne zaman iyi universiteler oluverdi onu da anlayamadim. ucu de birbirinden boktan. ucretli okuyacaklar icin soyluyorum bunu bittabi. yoksa burslu okunacaksa yeditepe, kadir has, aydin sirasi mantikli olur.


  • gencliginde metalci dovmus hikmet amca  (16.07.15 16:52:09) 
vay anasini sayin seyirciler. dogus ney lan?! su e-5'in yanindaki isikli tabelasindaki harflerden biri yanmayan apartmandan bozma universite degil mi?

yeditepe bunlarin yaninda imperial college kalir.
  • gencliginde metalci dovmus hikmet amca  (16.07.15 16:56:05 ~ 16:56:24) 
Doğuş gerçekten iyi bir üniversite, yakın zamana kadar da kadrosu çok da iyiydi. Ancak bölümün ağır topları başka üniversitelere geçtiler, dağıldılar. 3 sene önce Bilgi yerine Doğuş derdim, ama şu an Bilgi cayır cayır.Doğuş'ta hala eski kadrodan birkaç kişi var ama yeni kadro henüz toparlanıyor. Kadir Has da keza cayır cayır. Seçen öğrencilerin puanı üst sıradaki üniveristelere göre düşük olabilir ama o öğretim kadrosu en iyi devlet üniversitelerinde yok.


  • aychovsky  (16.07.15 17:15:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.