[]

kralice elbisesi

Mezuniyette giymek icin korseli kralice elbisesi istiyorum.iki sorum var cok mu garip durur boyle kabarik karpuz kollu korseli falan bi elbise giymek bir de nerden bulurum boyle bir elbise?




 
ortamın rüküşü olursun ama istiyosan giy. normal abiye satan yerlerde olmaz, kostüm satan yerlerde bulabilirsin, diktirmek de öbür seçenek.


  • littlejack  (12.07.15 16:47:07) 
@littlejack niye rukus olsun ya herkes balik elbise giyince cok mu sik oluyo


  • pastörizesüt  (12.07.15 16:49:16) 
onlar da rüküş...


  • littlejack  (12.07.15 16:54:47) 
Neden rukus olasin ben cok guzel ve farkli olursun.
Onemli olan kendine yakistirman.

Umarim bulursun.
  • brnbrs  (12.07.15 16:55:11) 
bence de rüküş olursun ama eğer geçekten istiyorsan giymelisin tabi. abiyecilerde olmuyo cidden hiç görmedim


  • cusoon  (12.07.15 17:04:09) 
terziye diktirmelisin bence


  • cekilmis gayfe  (12.07.15 17:05:21) 
Abartılı olur mezuniyet için.

Benim var hafif öyle bir elbisem, kolu olmadığı için karpuz kol değil ama ve uzun da değil. Benimkine benzer bir şey abartılı kaçmaz, ben kuzenimin düğününde giymiştim ve çok beğenilmişti. Abiye satan küçük bir dükkanda şans eseri bulmuştum.
  • devilred  (12.07.15 17:59:54) 
Tebi abiye var,eger bulabilirsen cok farkli modelleri var.
Kralice degil ama farkli modeller uretiyor.

  • brnbrs  (14.07.15 11:51:06) 
bence de rüküş olursun. kıyafet balosunda gitmiş gibi...


  • kuzey li  (14.07.15 12:00:01) 
Bence o kadar karpuz kollu ve asiri kabarik olmayan bi elbiseyle cok da guzel olabilirsin. Bak mesela bu tarz seyler cok guzel bence. Buna benzer seyler olabilir:

www.google.com.tr
www.google.com.tr
www.google.com.tr
www.google.com.tr

ozellikle sonuncunun yaka ve kol kismi cok guzel bence
  • patlamis misir  (14.07.15 12:04:25 ~ 12:13:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.