[]

yanan alın sorunsalı

sanki güneşin altında kalmış da yanmış gibi acıyor alnım bu sabahtan beridir. çok kuru hissediyorum, gözlerimi yumup gerdiğimde alnımı hatta deri çatlıyormuş gibi bir acıya dönüşüyor.

lakin, güneşe çıkmadım yüzümü yakacak bir biçimde. yüzümün diğer noktalarında da hiçbir sıkıntı yok. alnımda da görünüşte bir sorun yok, caps koymuyorum o yüzden (bildiğin alın işte, hiçbir fark yok normal haline göre, evirip çevirdim iyice ama bir şey bulamadım).

ne oldu? zekam kabardı da beynim kafatasımdan mı fışkıracak yoksa, onun mu hazırlığı bu?

 
belki yanmadin ama kurudun, niyetliysen belki susuzluktan olmustur.


  • mavicorap  (12.07.15 15:27:53) 
nöropati falan diyeceğim ama ııh. allerji belki. bilemedim :/


  • irsh92  (12.07.15 15:40:23) 
@soylu: garip bir durum yok o konuda da. bastırıyon beyaz oluyor, bırakıyon anında düzeliyor.

@mavicorap: oruç tutmuyorum. bir de sadece alnımda olması saçma geldi :/

@irsh92: nörolu şeyler olmasın, yok yok olmasın değildir o.
  • knight of cydonia  (12.07.15 19:24:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.