[]

Hayvan severler cam kırıklarını çöpe nasıl atıyorsunuz?

şimdi tezgahın üstünde bardak kırıldı topladım hepsini çöpe ataçaktım ama çöpte eşelenen kediler geldi aklıma kağıda sardım streç filme sardım ama sizin bildğiniz başka yötemler var mı?




 
Jilet, cam, tarihi gecmis ilas, kimyasal ilac, deterjan vs, posetleyip, sonra saglam bir sekilde koli bandiyla mumyaliyorum. Öyle atiyorum. Acik asla. Yok ugrasamam derseniz pet sise veya atilacak basla bir sisenin icine cam kiriklarini doldurup, agzini kapazip atin, ya da süt kartonunun icine atin parcalari, kesici seyleri.


  • wiillii  (12.07.15 14:17:00) 
sadece hayvanlar için değil geri dönüşümcüler içinde yaptığım yöntem bantlamak. iğnelerden önemli onları önce kağıda sarıp sonra bantlıyorum.

aysel gürel bir televizyonda söylemişti yıllar önce cam kırıklarını iğneşeri bantlayın çöpe bakarken insanın elini kesiyor, ellerine batıyor diye...
  • kuzey li  (12.07.15 14:18:18 ~ 14:19:35) 
Koli bandiyla sariyorum ben de. Sonra posete koyup tekrar bantla sariyorum.
Sut paketi sakat, kokusu yuzunden parcaliyorlar o kutulari kopekler.

  • mutevazi  (12.07.15 21:47:00) 
ben elimden geldiğince ayırıyorum ambalajları. parçalasa da koku alamayınca bırakır mantığıyla. atık toplayan işçiler zaten camla uğraşmıyor. diğer poşette cillop gibi petler ldpeler alemüyonlar dururken bilhassa.


  • kargn  (12.07.15 22:01:20) 
igneyi sakiza gomup sonra kagida sardim attim.


  • bir varmis bir yokmus  (12.07.15 22:26:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.