[]

Güngören / Güneştepe mahallesi iyi midir?

Buradaki binaler yeni ve fiyatları uygun sayılır. (210bin civarı)

Buradan ev satın alınır mı?


 
Güngören genel olarak bağcılar ve esenler ile birlikte anılsa da aralarındaki en iyi alternatiftir.merter ve haznedar gibi daha gelişmiş bölgeleri barındırır çünkü. Tabi bu iki semtte ev fiyatları çok yüksek. Güneştepe mahallesi bağcılarla sınır. Tramvay ulaşım için büyük rahatlık. Genellikle ailelerin yaşadığı bir yer. Son zamanlarda nüfusu çok arttı. Öyle elit bir yer değil. Ama merkezde olmak ve uygun fiyata ev almak açısından düşünülebilir. Ne yazıkki burda hala market açılışlarında akşama kadar palyaço eşliğinde son ses müzik çalar ve insanlar bu saçmalığa ses çıkarmaz. Yolda yürürken laf atmazlar ama bakarlar. Mahalle kültürü hala devam ediyor. İnsanlar birbirini tanır. Akp seçmeni ağır basar. Başka aklına takılan olursa cevaplarım.


  • cukkalambo  (12.07.15 11:03:04) 
Iyi degildir. Gungoren, bir Bagcilar degildir ama ona yakindir. Gungorenin oturulacak yeri varsa Merter'dir ama orada fiyatlar yuksek haliyle. Arkadasin da dedigi gibi akp secmeni ezici ustunlukle agir basar, bu sizin icin iyi mi kotu mu bilmiyorum.
Sonuc olarak Gungoren'de bir eve para baglamazdim.

  • stavro  (12.07.15 11:14:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.