[]

tıpçı arkadaşlar - bir soru

selamlar doktorlar,

babam şişman bir adam(dı) ve inanılmaz iştahlıdır. annem de güzel yemek yapar sağolsun. 110 kiloluk adama bir şeyler oldu, hiçbir şey yemiyor. bugün, dünden yaptığı kahvaltı ile durmuş sadece 4 tane bisküvi yemiş. adama bir haller oldu. son bir ayda inanılmaz kilo verdi 96 kiloya kadar düştü. çok erken uyumaya başladı ve kendini sürekli halsiz hissediyor.

bu bir şeylerin habercisi midir?

doktora gidin diyeceksiniz, biliyorum, zaten hemen gideceğiz. ancak kendisi önemli bir iş seyahatinde. arife günü veya kısmetse bayramdan hemen sonraki gün gideceğiz. hastanenin hangi bölümlerine gitmemiz gerekir?

not: yakın zamanda dişlerini yaptırdı ama alışamadı. o yüzden yemeği biraz kesmişti, ama yine yiyordu yani. ama bu son zamanlarda hiçbir şey yemiyor ve iştahsız hissediyor.
not 2: yaş 49, sigara günde bi paket.

 
adam aşık


  • hasansabbah  (12.07.15 00:46:58) 
İlk iş şeker ölçtürecek


  • cecilia  (12.07.15 00:53:26) 
merhaba,

Oncelikle korkutmak istemem ancak babami gecen ay akciger kanserinden kaybettim. Bu tur hastaliklarin en buyuk belirtilerinden biri ani kilo kayiplaro ve istahsizlik halsizlik olarak soyledi doktoru. Biz yazin sicak yemiyor ondan halsiz diye uzerine dusmedik ama sonuc cok kotu oldu. Sakin yanlis anlamayin oyledir demiyorum ama siz onleminizi alin ve doktora goturun. Ani bu tur degisiklikler cok onemli demisti dr bize. Hic zaman kaybetmeyin iciniz rahatlasin
  • oscar  (12.07.15 01:02:33) 
Diyabet yani sekeri yuksek olabilir.

Not: doktor degilim.
  • raskolnikovv  (12.07.15 01:07:30) 
1 ayda 14 kilo kaybı ve halsizlik bir arada olunca acilen bir bir doktora görünmesi gerekir diye düşünüyorum. Dahiliyeye giderseniz gerekli tetkikler yapılacaktır.


  • mavifil  (12.07.15 01:29:10) 
Çok teşekkürler arkadaşlar. Allah razı olsun. En kısa zamanda görüneceğiz.


  • retiredcolonel  (12.07.15 03:17:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.