[]

Hizli egzersiz

Gebelikte cok kilo almadim ama dogurduktan sonra sut gelsin diye biseyler yiyip icmekten kilo aldim :/ su asamada ilk hedef kilo vermek degil, egzersizlere spora yavas yavas geri donmek, kondusyonumu geri kazanmak

Simdilik haftasonlari (2 gun) tempolu 3 km yuruyus yapiyorum bebek arabasiyla beraber (bebek izin verirse) onun disinda hafta ici 1-2 gun de hafif tempoda yuruyorum. Sezaryan oldugu icin karin egzersizlerine ve agir kaldirmalara henuz baslamadim, belki 2-3 hafta sonra baslarim

En buyuk istegim pilates yapmak ama cogunlukla 30-40 dk pilates icin vaktim olmuyor (giyin soyun vs derken 1 saati buluyor). Bi de sut meselesindan paso biseyler yedigim icin o bos mide araligini yakalayamiyorum :)

Hayat hikayemi anlattiktan sonra, su 7 dklik egzersiz programlarindan indirsem kondisyon acisindan faydasi olur mu, yoksa bosa vakit kaybetmeyeyim mi?

 
o 7 dk lik programlar genelde zaten belli bi duzeydeki insanlar icin oluyor. onlari yapmaya kalkarsan sakatlanma ihtimalin var. yapabildigin surece tempolu yuruyuslerine devam et, siklastirabildigin kadar siklastir. onun disinda mucizevi programlara falan inanma.


  • rentts  (11.07.15 19:07:58) 
@rennts zaten dogum oncesi belli bi seviyedeydim, ona geri gelmek istiyorum :) 1 aydir got buyutuyorum evde


  • la noix  (11.07.15 19:10:05) 
İşte o programlar o seviyeye dönmek için değil o seviyede olanlar için var. Baya bir sıkıştırılmış oluyor çok önermem.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (11.07.15 19:19:40) 
3 km yürüyüş zinde kalmak için yeterli ama onuda her gün yaparsan, kilo vermek için en az hergün 5 km yürümen lazım, diyet yapmazsan o da pek bişeye yaramaz..


  • suicideboy  (11.07.15 20:44:36) 
aa doğurdun mu, hadi geçmiş olsun. güle güle büyütün bebeğinizi.

aslında soruya cevap sayılmaz. egzersiz tavsiyesi değil de süt arttırıcı tavsiyesi vermeye geldim. malt içecekleri (maltana vs) faydalı. ama kilo aldırabilir. bir de dereotunun faydasını gördü bizim hanım. ottur günahı yoktur. kilo falan yapmaz.
  • kibritsuyu  (12.07.15 01:39:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.