[]

Kıl dönmesi şüphesi

Kıl dönmem olduğundan şüpheleniyorum. Kuyruk sokumumda çok hafif bir ağrı ve sürekli olarak akıntı var. Akıntı önce sarı sonra da sulu kan şeklinde oluyor.

Sorum ise kıl dönmesi tedavisi görenler doktora hangi şikayetle gittiler? Bunun belirtisi nedir?

(not: iş yoğunluğundan ve uzun tedavi sürecine şimdi giremeyeceğimden doktora gidemiyorum maalesef. Doktora gideceğim ama sonra.)

 
büyük ihtimal kl dönmesi. genel cerrahi bakar buna.

ameliyatsız yöntemler var artık, yarım saat içinde sorunu çözüyorlar. ameliyat olup da haftalarca yatmak çağ dışı.
  • tolga asp  (11.07.15 18:53:18) 
Cevap için teşekkürler. Mesela ne gibi yöntemler nerede varlar?


  • 44  (11.07.15 19:12:28) 
maddi açıdan rahatsan nihat bengisu var, ülkenin en iyi kıl dönmesi uzmanı.

bunun dışında kendi kliniğinde yine ameliyatsız tedavi eden kendi çapında ünlü uzmanlar var, google'dan bulabilirsin.
  • tolga asp  (11.07.15 19:16:41) 
iki kere ameliyatını olmuş birisi olarak,

o kıl dönmesidir. genel cerraha gideceksiniz, kıl dönmesinden şüpheleniyorum diyeceksiniz o da açıp bakacak.

ameliyatsız tedavisi yok diye biliyorum ve olsa bile sanıyorum ki ameliyatlıdan daha çok uğraşmanız gerekiyordur. altı üstü ilerlemişliğine göre 2 hafta çalışamayacaksınız, heyet raporu vs de alabilirsiniz. geciktirmemelisiniz kesinlikle. geciktikçe büyüyecek ve ilerleme durumuna göre yatış süresini ve iltihap kapmaması için gösterilmesi gereken özeni en az 2 ye katlayacak olan "yarayı açık bırakarak ameliyat etmek" zorunda kalabilirler delik, yara ve aldıkları parçanın büyüklüğüne göre. istanbuldaysanız benim gittiğim ve memnun kaldığım bir genel cerrahın iletişim bilgilerini verebilirim.
  • cokponcik  (11.07.15 19:21:57 ~ 19:23:53) 
@cokponcik, raporla ilgili endişem yok. iş neyse de eşim hamile, yaklaşık 1 ay sonra doğuracak ve hamileliği biraz zor geçiyor. Ben ona yardım ederken, ameliyat olup onun bakımına muhtaç olmak zor olacak. O nedenle en azından doğum sonrasına bırakmayı düşünüyorum. İstanbul'da değilim, Ege'de küçük bir ilçedeyim.


  • 44  (11.07.15 19:34:35) 
işte o zaman şu an ilerleme kısmını bilemediğimiz için en yakın zamanda en azından bir genel cerraha görünün ve ilerlemesini yavaslatacak bir seyler önersin size, 1 ay cok değil. o yuzden sanmıyorum ki diretsin hemen yapalım diye..

süreçle ilgili sorunuz olursa mesaj atın hemen yardımcı olurum
gecmis olsun cok
  • cokponcik  (11.07.15 19:46:49 ~ 19:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.