[]

2 senede 150M tl kazanmak, insaat sektorunde donen deli para

Bkz:

www.pashador.com

Adam 2 senede diktigi 190 dairelik konuttaki emlaklarin tanesini ortalama 1M tl e satiyor. Yer de Gaziosmanpaşa da aksam 7 de disari cikmaya korkacagin bir mekan.

2 senede 150M tl temiz parayi cebe indiriyorsun, ustelik ne beyaz yakalilar gibi kafa patlatiyorsun, ne de mavi yakalilar gibi beden gucu harciyorsun. Tek gereken biraz baglanti.

Nasil oluyor yahu, dunyada hicbir sektorde bu kadar kisa surede bu denli para kazanilmaz,(silikon vadisi startuplari bile kazanamiyor) bu insaatcilar nasil ve neden kazaniyor idrak edemiyorum. :/

Arz talep demekle yetinmeyin, daha detayli, esasli yanitlar olursa memnun olurum.

Tesekkurler.

 
Ahan da yer burasi:akcayhafriyat.com.tr

Etrafi komple sanayi bolgesi, tam onu de sikisik trafikten gecilmeyen, egzoz dumaniyla dolu bir cadde. O muhitteki faal olmayan sanayi yerlerinde evsizler, kacak calisan hindistanlilar, Pakistanlılar filan kaliyor. akp de bolgede, son secimden ℅50 oyla cikmis.
  • inaniyorsun bari saygi duy  (11.07.15 13:28:06) 
o iş öyle değil işte benim tanıdığım 3 usta var..üçü de birbirinden kaliteli böyle makineyi tesisatı göster hiçbirşey sormadan aynısını yaparlar sana..bunlar zamanında para kazanıp hepsi kendi kendine apartman yapmaya karar veriyorlar..3 sene inşaat 5 sene dairelerin satılması..adamların elinde 8 yıl sonra ne kalıyor biliyor musun? 3000tl-5000tl arası.. adamlar en kaliteli malzemeyi de kullanmadık bilerek diyor..herşeyi orta karar yaptık birşey kalmadı elimizde diyor..yani se malzemeden işçilikten sigortadan vs ne kadar kısabilirsen o eline kar kalıyor..ee bi düşün bakalım sen onları yapabilecek misin? doğunun bilmem ne köyünden 30 tane adamı kamyonla getirebilecek misin?


  • dedim dedim de kime dedim  (11.07.15 13:50:06) 
Bu da binanin google map deki yeri:

Muratpaşa

goo.gl
  • inaniyorsun bari saygi duy  (11.07.15 14:06:24) 
bunlar yapabilişle alakalı en basitinden adamlar kooperatife giriyor iki üç daire için. sonra bittiğinde onları satıp para kazanıyor.


  • grid  (11.07.15 14:47:01) 
1 milyon TL'lik ev alan beyaz yakalı nasıl bir maaş alıyor la. bir yerde yanlış var.


  • yons  (11.07.15 14:59:57) 
burayı biliyom la bizim eve yakın, gop bereç yol ayrımında. sanayi bölgesiydi yıktılar şimdi konut dikiyolar. ben ordan siksen ev almam la hergün adam bıçaklıyorlar orda amk. o bölgede dershaneye gidiyodum uzun zaman önce evden çıkarken cebimde kesici alet felan oluyodu hep. nası satıyolar acaba ordaki evleri ya


  • masa penisi  (11.07.15 15:23:52 ~ 15:24:56) 
Baska yanit verecek olan var mi?


  • inaniyorsun bari saygi duy  (11.07.15 22:51:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.