[]

bilgisayar toplamak veya macbook pro

şuanki bilgisayarım artık görevini bitirmiş bulunmakta. dolayısıyla yeni bi bilgisayar almam şart. yazılımcıyım. doğal olarak o tür işleri rahatlıkla yapabileceğim bir bilgisayara ihtiyacım var. ek olarak da son çıkan oyunları da oynatabilecek performansa sahip olmasında fayda var.

çünkü uzun zamandır oyun vs oynamıyorum. artık oynamaya karar verdim. mesela gta 5'i rahatlıkla oynatabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var.

store.apple.com

linkteki bilgisayarı alsam bu söylediklerimi tümüyle yapabilir miyim? yada masaüstü mü toplasam? bu minvalde ne tür masaüstü bilgisayar önerebilirsiniz?

not: tekrar belirteyim öncelikli amacım son çıkan oyunları sorunsuz oynatabilsin. zaten o türde bi bilgisayar diğer işlerimi yapmama da olanak sağlayacaktır.

 
amacın oyunsa kesinlikle mac almayacaksın. o yuzden toplamak.


  • cokponcik  (11.07.15 11:53:25) 
macbook alma. oyun istiyorsan pc.


  • efrasiyab87  (11.07.15 11:56:33) 
Gta 5 in mac versiyonu var mi ki?


  • kosun lan mevzu var  (11.07.15 12:32:43) 
www.sahibinden.com

şuradaki bilgisayar için 13.500 tl isteniyor ama ürünleri tek tek ararttığımda 7-8 bin tl gibi bi tutar çıkıyor. sizce iyi mi bu bilgisayar?
  • kambocya diasporasi  (11.07.15 12:48:06) 
Yılların macbook kullanıcısıyım.şimdi buraya onlarca şey yazabilirim ama bence artık herkes apple'ın nasıl bir marka olduğunu ve ürünlerinin ne derece kaliteli olduğunu biliyor. macbook al. kullanmaya başladıktan sonra "bugüne kadar çöp kullanmışım" diyeceksin.


  • Suehtemorp  (11.07.15 12:51:36) 
macbook kötü diyen yok bende de var. ama oyun istiyorsan alma


  • efrasiyab87  (11.07.15 13:09:13) 
Oyunla isin olmasa mac derdim.

Ama oyuna oncelik vermissin o zaman macin yanindan bile gecme.
  • halitkin  (11.07.15 13:51:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.