[]

Excel Öğrenmece

Yaklaşık 3 yıldır aynı iş yerinde çalışyıroum. Bu süre içerisinde hiç excel kullanmama gerek kalmadı, daha öncesinde de hizmet sektöründeydim aynı şekilde orda da hiç gerekmedi. Artık şu an çalıştığım yerden ayrılmak istiyorum, fakat gittiğim tüm iş görüşmelerinde karşıma çıkan sorun excel oldu. Hep bir şekilde aman öğrenirim kolay derdim, fakat iş yerimde diğer insanların kullanışını gördükten sonra o kadar kolay olmadığını anladım. Pratik yapma şansım yok, çünkü hiç kullanmadığım bir araç kendisi, bu yüzden kursa gideyim diyorum. Vardır bunun kursları herhalde ? Kursa gitme diyenler varsa nasıl kendimi geliştirebilirim. Epey epey sıfırdan başlayacğaım çok az bir bilgim var. Zamanım var, hafta içi çalışıyorum, haftasonu kursa gidebilirim hafta içi - sonu evimde kendi bilgisayarımda online olarak bişeyler öğrenebilirim. En hızlısı ve/veya doğrusu nedir ? Başka tavsiyeleriniz varsa tabi ki açığım.




 
ingilizceniz varsa bunları kağuda çizip yazarak çalışabilirsiniz

chandoo.org
  • cokponcik  (11.07.15 00:24:08) 
Ingilizce var ise YouTubetan exselisfun Kanalı'nı da kullanabilirsin


  • okumakserbestbegenmeksart  (11.07.15 02:38:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.