[]

Konya'da 2 gün

Selam!

Konya'da bir haftasonu gezmeye gelenler nerelere gitmeliler ? Nerelerde ne yemeliler ?
Hangi uygun otelde kalmalılar ?
Kısaca Konya'ya gelen turist 2 günde her yeri gezip her çeşhur şeyin tadına bakabilir mi ? Teşekkürler.

not : 4 kişilik bir aile

 
1 gun bile fazlasiyla yeter konya buyuk bi yer degil.


  • funl  (11.07.15 00:08:00) 
@funl o zaman pazar sabahtan gitsek günübirlik çıkarız diyorsun. Bu daha iyi olur masraf azalır :)


  • baris daima  (11.07.15 00:14:30) 
Biz iş için gittiğimizde Rumi Otel'de konaklamış Mevlevi Sofrasında yemek yemiştik. Mevlevi Sofrasında her yemek şahane ama mutlaka tirit de yiyin ^^Of çok özledim.


  • amelie poulain  (11.07.15 00:24:10) 
Ben size yapacaklarinizi anlatiyim, sabah kule citeye gidiyosunuz 42. Katta cafe var orada normalde acik bufe kahvalti oluyodu şu an ramazan oldugu icin olmayabilir ama normal kahvalti yapabilirsiniz, kuleden mevlanaya geçin mevlana muzesi nin orada bolu lokantasi var etliekmek'i mutlaka orada yiyin, etliekmek yemezseniz mithat usta'da tirit yiyin, bu dediğim yerleri mevlana civarinda kime sorsaniz gosterir, esnaf lokantasi gibi durduguna bakma en iyi yer orasi, mevlana bittikten sonra ince minare var oraya gidebilirsiniz, aksam yemegi de meram tavus baba turbesinin orada aydincavus diye yer var konya merkezin en yesillik alani orasidir. Valla baska yapilacak bi sey yok konyada.


  • funl  (11.07.15 00:55:43) 
Bu arada oruc olup olmadığınizi bilmiyorum ama kalabalik yerlerde su, sigara tuketmemeye çalışın, gezmeye geldiginiz yerde konyali manyak yobazlarin laf atmalarina izin vermemis olursunuz.


  • funl  (11.07.15 00:58:50) 
Sille ye gidin. Çok eski bir yerleşim merkezi. Mevlana Şems ince Minare karatay medresesini gezin. Haci şükrü de tandır yiyin.


  • omer gibi  (11.07.15 03:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.