[]

abd seyahat filan

Merhabalar,

2 günlüğüne seattle'da eğitime gideceğim, haftayı birleştirip (cumartesiden cumartesiye) artakalan zamanda sağa sola gitmeyi planlıyorum, uçak yolculuğunu da göze alarak 1-2 yer daha göreyim diyorum. merkezin seattle da olduğunu göz önünde bulundurarak tavsiyeleriniz nelerdir?


 
Istanbul > Seattle > San Francisco ya da Los Angeles > New York > Istanbul yapabilirsiniz.


  • crown  (10.07.15 19:11:38) 
Uçuşu İstanbul-Seattle değil de SF veya LA alabilirsiniz, nasılsa aktarmalı gideceksiniz. SF-LA-Las Vegas yapabilirsiniz. Veya Seattle'a yakın Portland var, güzel yermiş öyle diyorlar, oraya gidebilirsiniz. Yalnız ABD içinde uçuşlar da pek ucuz değil, Seattle-SF 250-350 dolar civarlarında dolaşıyordu geçenlerde bakmıştım. Tarihler de önemli tabi ki.


  • opucuk baligi  (10.07.15 19:56:15) 
Ucak yolculugu yaparim dersen amerika'da gidemeyecegin yer yok, ozellikle california'da Los Angeles, San Fransisco, San Diego hatta Las Vegas

Ama ucakla falan ugrasamam dersen, arabayla Portland, vize sorunun yoksa yine arabayla cok yakin olan Kanada cenneti Vancouver.
  • ocaan  (10.07.15 20:22:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.