[]

Para kazandırabilecek blog konuları ya da site fikirleri

Dün gece programlama blog u kara kazandırır mı diye sordum, hayır cevabını aldım. Peki bu konuda önerileriniz var mı?

Geçen gün adsense grubunda bir adamın kazancını gördüm, günlük 2bin o napmış öyle?

Biz napalım, ayda 200-300 kazanmak için ne yapmak gerekir?

 
bir arakdaşım yabancılar için(ingilizce) türkiyedeki turistik yerlerin tanıtım ve rehber tarzı konularda yazarak birşeyler kazandığını söylemişti tabi ayıp olur diye ne kadar kazandığını sormadım.


  • Sir Anthony Hopkins  (10.07.15 15:50:28) 
emin ol kimse burda söylemez


  • calmdown  (10.07.15 15:52:15) 
ya 200-300 lira için ub kadar kafa patlatmaya değer mi? gir bir bahis sitesine 1000 tl depozit yap her hafta ağır favorilere belirli bir yüzdeyle oyna gayet güzel kazanırsın 1 senede.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (10.07.15 16:39:59) 
cumartesi pazarları tatil olan bir işim var zaten, boş zamanımı değerlendirmek istiyorum, zaten evde oturup dota oynayacağıma, salak salak anlamsız heroların özellkleirini öğreneceğime bir işe yarasın patlattığım kafa. r10dan da çok saçma işler geliyor.


  • sahipsiz  (10.07.15 17:49:02) 
ne sitesinden nasıl para kazanılır bilmiyorum ama özellikle ingilizce içeriğe adsense'in daha fazla para verdiğini biliyorum. Youtube videoları için de öyle, diğer reklamlarda da öyle. (mesela videolar için, amerikadaki adam aynı gösterime daha fazla para alıyor, yazılı adsense reklamları için de durum böyleydi galiba)


  • rodriguez2  (10.07.15 18:01:46 ~ 18:02:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.