[]

wordpress için uygun domainci

Uygun fiyatlı bir alan adı sağlayıcısı arıyorum, ama wordpress biraz kıl olduğu için dışarıdan domanin alımına uygun mu bilmiyorum. Kendisininki de çok pahalı. Var mıdır bildiğiniz?




 
1and1 - ilk yılı 1 dolardı en son. uzatacak olursan başka bir sağlayıcıya taşırsın sonra.


  • scent of a pastrami  (10.07.15 13:29:18) 
Wordpress, dışarıdan aldığın/önceden sahip olduğun domaini wordpress serverlarına yönlendirebilmen için (NS ayarları) ek bir paket almanı istiyor(bir yıl için 13 dolar.)


  • ventruefox  (10.07.15 14:01:50) 
hostinger.web.tr'den ücretsiz hosting de sağlayabilirsin. nameserver yönlendirmesini de oraya yaparsın.

toplamda 1 dolara halledebilirsin yani.
  • scent of a pastrami  (10.07.15 14:07:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.