[]

Küs baba kız istemeye çağırılır mı?

Erkek tarafıyız. Baba ile 1 senedir herhangi bir irtibat yok. Küsüz. Çağırmak şart mıdır? Kız istemeye gidilirken aile büyüklerinden erkek olması mecburi mi? Anne ile gitsek olmuyor mu?




 
amcan ya da dayınla da gidebilirsin onlar da yoksa bir komşunuz falan. erkek olmalı yani.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (10.07.15 09:43:19) 
Oluyor. Olup olmadığını da kim onaylayacaksa artık.


  • mistreated  (10.07.15 09:43:20) 
Olur tabi neden olmasın. Bir büyüğün olsun yeterli, kadını erkeği yok. Cinsiyetçiliğin de luzumu yok. Sadece erkekleri insandan saymak ne kötü.

edit: eğer babayla barışmak istiyorsanız iyi bir bahane olur. Yok istemiyorsanız ve sadece anne ile gitmek uygunsuz olur düşüncesiyle istemeye istemeye çağırıcaksanız diye o açıklamayı yaptım.
babanızla neden küs olduğunuzu ve aranızdan neler geçtiğini bilmiyoruz tabi ki de, dışarıdan bu konu üzerinde fikir vermek yanlış geliyor bana. Ne yaşadığınızı siz bilirsiniz.
  • innerbliss  (10.07.15 09:47:38 ~ 09:59:18) 
küsme sebebinizi bilmiyorum ama bence bu bahaneyle barışabilirsiniz de.


  • nuka cola  (10.07.15 09:50:06) 
arkadaş şahsi görüşlerinizi sormamış ki. bana göre de erkek şart değil ama toplumda maalesef genel kanı bu yönde erkek olacak illa vefat falan olayı yoksa. küslük olması da -1000 puan tabii o başka bir konu.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (10.07.15 09:52:32) 
yani istemeye gidilecek aileye bağlı. bizde olsa önemli değil, zaten anaerkil bir aileyiz :D

neden küstünüz bilmem ama çağırmak iyi olur gibi geldi bana ilerde pişmanlık yaşamamak için belki.

edit: ben illa erkek olsun diye çağırmak iyi olur demedim, anlatamamışım gibi geldi :D siz belki keşke olsaydı derseniz diye ilerde dedim. ama dönülmeyecek bir meseleden görüşmüyorsanız olması gerekmez.
  • pokerface  (10.07.15 09:54:52 ~ 16:10:47) 
çağrılmaz. gerek yok çünkü. baba olsaydı da bir şekilde yanında olsaydı. ben de senin durumunu yaşadım, o yüzden o durumu çok iyi biliyorum.

durumu anlatırsın sevgiline. o da gider lisan-ı münasiple ailesine, senin babanla olan durumunu anlatır. ayıp değil, günah değil. insanlık hali bu. bazı babalar böyle. çekip gidiyor...

ben de kız istemeye gittiğimde baba ile görüşmüyordum ve çağırmak aklımın ucundan bile geçmedi babamı. en büyük eniştem (teyzemin eşi) ve aile efradından yaşlılarla gittik. hiç de sorun olmadı. ne eksikliğini duydum, ne de burada olsaydı dedim. annenin yanında erkek bulunsun yine de. adet biraz da böyle zira.
  • mermize  (10.07.15 09:57:18) 
ben gittiğimde babam da vardı, küslük müslük de yoktu ama kızı başkası istedi bana :) babamın mesai arkadaşı uzun boylu gür sesli bir ağabeyimiz. kızı da zaten dayısı verdi.(istedi-verdi falan biraz kaba tabirler ama n'apalım) böyle oturaklı ve düzgün konuşan herhangi bir aile büyüğü olabilir bence. baba şart değil. ayrıca benim neredeyse bütün kuzenlerime kendi babam gidip kız istemişti. kişinin öz babasının orada olup olmaması bana sorarsanız çok önemli değil.


  • loch ness  (10.07.15 10:36:31) 
gerek yok hacı, rezil eder.


  • parola58  (10.07.15 11:48:58) 
Usülen büyük birisi olması lazım başında bu enişten bile olur. İstemiyorsan sırf kız isteme için barışmak zorunda değilsin.


  • neferkitty  (10.07.15 12:01:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.