[]

korunmasız ilişki

Özellikle kadınlar açısından soruyorum.Erkek arkadasınızla ilşkiye korunmasız girdiniz arkadasınızda yok dısarıya bosaldım falan dedi ..Siz de çok umursamadınz ve sonra kürtaj için yasal süren toplam 2.5 ayı da 3.aya geldiniz ..Bu ayda ne yaparsınız ? ve ya 6.aya geldiniz ? Hiç çevreniz de duydunuz mu ?




 
Ben çevrem de hiç duymadım böyle bir şey.


  • franz kafka  (10.07.15 09:26:10) 
türkçe pls.
doğru anladıysam çocuğu doğurmaktan başka bi çare görünmüyor. çevrenizde duydunuz mu derken? doğaüstü bi olay gibi sormuşsun. o kadar ilerledikten sonra kürtaj yaptıranı duyup duymadığımızı mı soruyorsun?

  • manuel mandalina  (10.07.15 09:27:27) 
Pilav yerim.


  • mistreated  (10.07.15 09:27:56) 
Evet ben böyle birşey duydum. Kız kürtaj oldu. Doktora para falan verdiler, sanki erken doğum oluyormuş gibi suni sancı falan verdiler öyle kürtaj yaptılar. kaçıncı aydaydı bilmiyorum ama yasal süreyi geçmiş onu biliyorum.
yani hadi bir sorumsuzluk yapıp korunmasız ilişkiye girdin, hamile kalınca nasıl ve neden bu kadar ay bekler bir insan bilmiyorum. Belki farklı bir psikolojidir ama çok kötü birşey olmalı.

  • innerbliss  (10.07.15 09:42:12 ~ 10:05:08) 
Dışına boşalıp boşalmadığını nasıl anlamaz? gebe kalıp kalmadığını 2,5 ay nasıl anlamaz? hiç duymadım böyle birşey. yasal süre geçtikten sonra yapacak birşey yok. çocuğu doğururum ve bir daha da sevişmem kimseyle. konudan bu kadar bihaber olanlar sevişmesin zaten.


  • sheridans  (10.07.15 09:54:19) 
Oha 6. ayda kürtaj yaptıran mı oldu gerçekten? 6 aylık doğan çocukların biçoğu yaşıyor artık, cinayetten ne farkı var bunun allahaşkına?


  • animalman  (10.07.15 09:56:17) 
3 ay gebe oldugunu anlayamayabilir insan. gebe kalip ilk 3 ay adet gormek o kadar nadir gorulen bir sey degil.

tam emin degilim ama kurtajin 20li haftalara kadar yasal oldugu ulkelere gidilebilir durum varsa. yoksa alinacak illegal kurtaj riski cok buyuk.
  • gel gel sarisinim sag yap gel  (10.07.15 11:36:29) 
bence anlamaması çok zor. tamam hadi kanaması devam etti diyelim. 3. ayda kendinde bir değişiklik hissetmemiş olması garip. daha 1,5 ayken bile bir gariplik olduğunu hissediyorsunuz. e bir seks hayatı da varsa bu garipliğin hamilelik olabileceği de gelir insanın aklına.

ingiltere'de 24 hafta idi. ama 20 haftaya düşürülmesi konuşuluyordu. son hali ne oldu bilmiyorum. İspanya ve Portekiz'de de 14+ hafta olmalı.
  • sheridans  (10.07.15 13:17:45) 
sondan başa gidelim çevremde böyle bir hikayeye tanık oldum. Kız çocuğu doğurdu çocuk şu an 6 baba 26 yaşında fakat oğlunu kabul etmiyor ve bir kere bile görmedi ülke değiştirdi.

diğer taraftan 3 aya kadar hamileliğini fark etmeyen örnek de gördüm. tüm kadınların reglleri düzenli değil arkadaşlar ve 5 kadından 3 ü pkos nerdeyse günümüzde.
  • gis  (10.07.15 13:25:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.