[]

gazi üniversitesi ders kayıt işlemleri...

Birinci sınıfın ilk dönem ders kayıtlarını yapmaya çalışıyorum. Fakat her dersten ikişer tane koyulmuş. 1. şube ve 2. şube olarak ayrılmış. Tam olarak nedir bu şube olayı?




 
gazi üniversitesi'nde soyadı sırasına göre şube oluşturuluyor. yani 80 kişilik bir bölüm iki şubeye ayrılıyor. 1. ve 2. şube işte. sen de içinde oldugun şubeninkini seçeceksin.


  • pragmatist kedi  (16.09.09 23:39:18 ~ 23:39:51) 
hayır yukarıdaki 2 yorumda yanlış. numaranın son rakamı eğer çift ise 2 nolu şubeyi seçmek zorundasın. tek ise 1.
www.mmf.gazi.edu.tr

  • blackidom  (17.09.09 00:45:28) 
okul numaranı soyadı sırana göre alıyorsun. soyadı sırana göre düzenlenmiş numaranın tek veya çift oluşuna göre de şube seçiyorsun. tekler 1. veya 3. şubeyi, çiftler 2. veya 4. şubeyi seçebiliyor. yani pragmatist kedi'nin dediği şey dolaylı olarak doğru olmuş oluyor.


  • bullet-tooth  (17.09.09 01:01:42) 
bizim zamanımızda (97 yılı) numarasının sonu tek olanlar birinci şube, çift olanlar ikinci şube olurdu. son durum nedir bilmiyorum.

edit: cevapları okumadan atlarsan aha böyle olur. silmiyorum bu da cila olsun üstüne.

örnek: hatta aynı bölümü kazandığım arkadaşımla kayıt kuyruğunda yanyana durduk, arka arkaya kayıt yaptırdık (dolayısıyla numaralarımız peşpeşe oldu) bu dangozluğumuz yüzünden ayrı sınıflara düştük, birimiz tek birimiz çift olduğumuz için.
  • kibritsuyu  (17.09.09 08:47:32 ~ 08:50:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.