[]

Gece yarısı sokakta gürültü

Komşular çoluk çocuk dışarıda yüksek sesle sohbet ediyorlar. Vakit sanki gündüz 3'müş gibi hiç aldırış etmeden çoluk çocuk ana baba sohbet ediyorlar. Nereye şikayet etmem gerekiyor? Gece yarısı dışarıda bu lakayıt davranışların cezası nedir?




 
Saat 9-10'dan sonra sokak arasında mutlak sessizlik değil midir kanunun gerektirdiği?

Bunlara resmen ev dar geliyor dışarıda takılıyorlar. Yarın sabah insanlar işe gidecekmiş falan kimsenin umrunda değil.
  • mewthree  (10.07.15 00:28:26) 
amına koyayım böyle ülkenin de insanının da. gece uykusunu da sağlayamıyorsa ne işe yarıyor bu amına koyduğumun hukuğu da kolluk kuvveti de?


  • mewthree  (10.07.15 00:33:03) 
valla öyle bi kanun yok sizin bahsettiğiniz adab-ı muaşeret kuralları olsa gerek..... pencereden sarkıp şirret bir eda ile "susar mısınız hastam var/bebeğim var" falan derseniz belki anlarlar.


  • littlejack  (10.07.15 00:33:40) 
öyle bir gün çözersin... de nasıl bir kanun olmaz ki bunun için yahu? üst komşu için bilmem ne kanun var da, sokak gürültüsü için nasıl olmaz?


  • mewthree  (10.07.15 00:36:27) 
kimse de adını koymamış.

sorunun sebebi İSLAM.

ramazan ayında olundugu ıcın gökten indiği sanılan bi kitaba tapanların inançlarına göre yaşıyoruz.
  • fatihkkk  (10.07.15 00:51:53) 
aynı sorunu yaşadığım için ben de sormayı düşünüyordum burada fakat görüyorum ki çare yokmuş.
bizim mahalledeki çocuklarda araba da var. Bası sonuna kadar açıp müzik dinliyor zihniyetlerini sevdiklerim....

  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (10.07.15 00:54:10) 
www.gencbaro.org

Uygulamada nasıldır bilmiyorum ama şöyle bir şey buldum ben. Araştırmaya da vaktim yok açıkçası. Belki siz göz atmak istersiniz.

Komşularınızı ve onlarla olan geçmişinizi bilmemekle beraber, konuşmayı denediniz mi önce? Uyarsanız belki de olay bitecek.

Bir şey daha söylemek istiyorum. Mahalle arasında oturan komşuları devletin hukuksuzluğundan tutup dine kadar götürmüşsünüz. Bu yüzden bir bok olmuyor bu ülkeden. Gece gece sinirlendim ya. Bu nasıl mantık pardon?hoşunuza gitmeyen bir durum mu var? Yapıştır cevabı akp de islam de chp de pkk de ateist de ooh. Evet İSLAM emretti onlara gece yarısı mahallede oturup çekirdek çitlemeyi.
Onların bu davranışı cahillik, sizinkisi yobazlık.
Bir hukuk öğrencisi olarak bu yönde özel bir düzenlemenin yapılmamış olmasının eksiklik olduğunu tabii ki kabul ediyorum. Ancak ona gelene kadar yememiz gereken binlerce fırın ekmek var. Bu ülkenin başındakiler hukuksuzluğun ta kendisi. Sonra mesela hala "namus" cinayetlerinde iyi hal indirimi uygulanıyor. Bu uzar gider. Yıkıcı olmayın, yapıcı olun.
  • okuyamıyom ben ya  (10.07.15 02:07:03) 
Sert yapmadan söylersen çözülebilir.


  • arnold schwarzeneger  (10.07.15 08:46:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.