[]

steam'deki arkadaş listem ve oyunlarım nereye gitti?

ev taşıdığımız için farklı bir yerden bağlanıyorum internete. ne steam'deki arkadaş listem görünüyor, ne de oyuna giriyor. nakille bi ilgisi var mı bunun? arkadaş ekle dediğim zaman da hesabınız bu özelliği karşılamıyor diyor. bunun için oyun satın almıştım falan. ne yapıcaz ki şimdi?

edit: kütüphanede durum kısmında önyükleme tamamlandı yazıyor. ne iş?


 
hiç mi bilen yok yav?


  • lionel andres  (09.07.15 20:09:18) 
bi screenshot alsana merak ettim. başka ip ve konumla girsen de her şey açık durumda oluyor. yanlışlıkla farklı hesaba giriyor olmayasın :D yeni açılmış olan üzerinde para harcanmamış limited accountlar arkadaş ekleyemez sadece.


  • glamdr1ng  (09.07.15 20:17:43 ~ 20:18:31) 
yok arkadaşlar hesap 1 hafta öncesine kadar aktifti. steam'deydim sürekli. yeni evden ilk kez bağlanıyorum ama ne oyuna giriyor ne arkadaş listesi görünüyor ne de arkadaş ekleyebiliyorum. listemde arkadaşlarım ve oyunlarım vardı yani. istediğim kişiyi de ekleyebiliyordum. biliyorum o 10 dolar muhabbetini. ekran görüntüsü birazdan geliyor.

edit: minik, hesap kilitlenmemiş. açıyorum hesabı onda sorun yok. oyuna girmiyor ve arkadaş listem boş görünüyor, problem bu.
  • lionel andres  (09.07.15 20:33:07 ~ 20:34:23) 
arkadaşlar gönül rahatlığıyla mallara ekleyebilirsiniz.

@glamdr1ng'ın dediği gibi olmuş aynen.
  • lionel andres  (09.07.15 20:50:26) 
Farklı bir hesaba nasıl girdin lan?


  • gunde 3 litre kola icen adam  (09.07.15 21:11:20) 
ikinci hesabıma diyelim. o hesapta oyunlar nasıl göründü onu da anlamış değilim.


  • lionel andres  (09.07.15 21:22:31) 
Kütüphane olarak aynı yer belirtilmiştir eğer sen değiştirmediysen. Steam de senin kütüphane olarak belirlediğin yerleri tarayarak söylüyor zaten şunlar yüklü sende diye.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (09.07.15 21:25:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.