[]

Skechers diğer ayakkabılardan farklı mı?

İçeriğindeki taban çok güzel görünüyor belli bir süre kullandıktan sonra da aynı mı? Alacaktım ancak adidas'tan vazgeçemiyorum, 280'i bulan ayakkabısı var. Bu parayı hak ediyor mu? Adidas'a 230 verebildim en fazla, buna daha fazla vermek doğru mu bilemedim.




 
Memory foam cidden fark yaratıyor.
Alınca iyi ki almışım dersin.

  • cakabo  (09.07.15 18:49:42) 
Fiyatini kesinlikle hakediyor. biraz kullandiktan sonra su an elinde olan en rahat ayakkabiyi giyince anlayacaksin.


  • foolrules  (09.07.15 19:42:19) 
Sketchers harbiden mükemmel ya. Ahir ömrümde en memnun olduğum pabuç markası.


  • arnatuile  (09.07.15 20:04:07) 
O zaman denemeliyim :)


  • six packsiz  (09.07.15 20:15:00) 
farklı evet, oldukça rahat bir ayakkabı. ancak jel tabanlı bir modelinin teki 6-7 kez giydiğim halde (aldıktan 2 hafta sonra) patladı. çorabımı ve günümü mahvetti. üstüne 1 aydır hala kullanıcı hatası olup olmadığının belirlenmesini bekliyorum. böyle yönleri de var.


  • antikadimag  (09.07.15 20:17:42) 
5 farklı modeli var bende, memory foamlardan çok "go walk 2" leri tavsiye ederim.


  • cptxxx  (10.07.15 00:45:43) 
memory foam'lar güzel evet ben de kullanıyorum ancak bir süre sonra o foam denilen şey düzleşiyor, etkisi gidiyor yani.
bir de skechers lar benim ayağımı çok ısıtıyor sanki hiç hava almıyor gibi, ayağım yanıyor bütün gün. çok rahat olmasına rağmen bu sıcak günlerde giymek istemiyorum o yüzden.

  • peggy  (10.07.15 01:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.