[]

Playstation 4

Merhabalar,

Playstation 4 almaya heveslenmiş durumdayım, sözlükte ve duyuruda biraz araştırma yaptım ama derleyip toparlayabilmek için şu konularda fikirlerinizi almak istedim:

1) Yaş oldu 36, evli barklı adamım, konsolun hakkını veremem gibi geliyor, sizce de öyle mi olur?

2) Oyunların tedariği ve paylaşımı (takas vs) konusunda kafam karıştı. Takas edilmiş oyunları online olarak oynayabiliyor muyuz? 1 oyuna 150-200TL vermek istemiyorum, oyunları en mantıklı nereden alabilirim? (Evde 8Mbit 50GB adil kullanım kotalı bağlantı mevcut)

3) PSN Plus(?) üyeliği için Endonezya daha ucuz diye bir şey okudum, o iş nasıl yapılıyor?

4) oyun dışında başka herhangi bir işe yarıyor mu bu konsol? (blu-ray film izleme vs?)

5) En son 10 sene kadar önce PS2'de oyun oynardım, acaba hiç bulaşmasam mı bu işlere tekrar, hevesim çabuk kaçar mı?

Böyle.

 
bulaşma aman .


  • jamswety  (09.07.15 17:02:17) 
gel kırık playstationmu vereyim ne istiyorsan yükle


  • protrek  (09.07.15 17:04:20) 
jamswety senin hanım galiba =)

ekonomik olarak sıkıntı olmayacaksa al, 75-100 arası temin edersin diskli oyunları, psn den is psn+ ve indirimlerle daha ucuza kapattığında olur. zaten çok zaman ayıramayacaksın, çok oyun almana gerek yok. 3-5 oyun epey idare eder seni. asıl bu e3 te bomba oyunlar duyuruldu, çıktıkça onları alırsın. fallout 4, uncharted 4 vs...
  • paulie walnuts  (09.07.15 17:51:14) 
bence kendi oynayacağınız oyunlar haricinde eşinizle de bir şeyler oynayabilecekseniz alın.

ben de 4 almayı düşünüyordum ama erkek arkadaşımda hareket hastalığı var, mide bulantısından ötürü birinci veya üçüncü kişi perspektifinde oyunları oynayamıyor. futbol oyunları beni bayıyor. beraber mortal kombat X bir yere kadar oynayabiliriz. tek başıma oyun oynamak için yeni makine almak da işime gelmiyor, bilgisayarım var zaten. bu düşüncelerle vazgeçtim.

ha, ps3'te olan resident evil veya army of two gibi co-op oyunları eşinizle beraber oynayabilecekseniz bence süper olur.
  • bir garip melek  (09.07.15 19:57:08) 
@bir garip melek

little big planet 3 ü alın bence, kafa dağıtır. onun haricinde dediğin gibi couch-coop türünde oyunu nertedeyse yok ps4 ün, ps3 te birşeyler var ama.

daha detaylı bilgi için şuradan system kısmından sahip olduğun konsolu seçip find games e basabilir, review veya user rating e göre sıralayıp aynı kanepede oynayacağın oyunları filtreleyebilirsin. 2009 da bütün bir yazı evde kuzenimle geçirmek zorunda kaldığımda can kurtarmıştı bu site.

www.co-optimus.com
  • paulie walnuts  (10.07.15 01:11:51) 
@paulie walnuts inceliyorum şimdi, çok makbule geçti.


  • bir garip melek  (10.07.15 14:11:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.