[]

omuz ve ense kıllarına ağda yapılır mı?

ensemin biraz altında tüyler var, tişört giyince barzo gibi gözüküyorum. aslında kıllı bir insan değilim ama hep bu şampuana kattığım yağlar kıllandırdı beni.

bu ense altında ve omuzdaki kılları ne yapalım? geçenlerde acil durum var diye tıraş makinesi ile almıştım ama birkaç güne kadar yine çıkmıştı. ağda ile girişsem yakışı kalır mı sizce? ağda olur derseniz berbere gidip mi yaptırayım yoksa eve giderken marketten yarım kilo alıp evde kardeşime mi yaptırayım?


 
Ağda yapılıyor, kendiniz yapamazsınız ağdacıya gidin.

Erkekler de aldırıyor kimse garipsemez.
  • neferkitty  (09.07.15 16:29:21) 
omuz olurda gecen bende sormustum duyuruda ense için orasi cok acir falan denmişti.


  • all girls dream  (09.07.15 16:41:52) 
sakın kardeşine yaptırma acıdan çocuğu döversin. ille evde yapalım dersen uyuşturan krem sür öyle dene.


  • kuzey li  (09.07.15 17:14:35) 
Berberde ağda.


  • manuel mandalina  (09.07.15 17:17:53) 
ben ensemi ve omzumu hatta sırt bölgesi tüm diyim, üç ayda bir aldırıyorum. ilk kez yaptıracaksan çok acır, kızarır, yanar, kaşınır. sonraları alışıyorsun, tınlamıyorsun çünkü kıllar seyreliyor. sonrası tertemiz ve rahat. üç ayda bir yaptırmaya değer.

benim eşim alıyor. anlayan birisine yaptır.
  • burty  (09.07.15 17:23:17 ~ 17:26:38) 
azıcık bütçe ayırabilirsen yapıştır lazeri.


  • selci  (09.07.15 17:44:50) 
Valla ayni dertten ben de muzdaribim. Gogsum killarim falan kilsiz/az killi sirtimda da kil yok omzumda ve arkasinda tek tuk de olsa kil var aq.

Sebep de bulamadim sonra saclarim uzunken sik sik yikadigim sampuanlar geldi aklima. Herhalde onlar cikardi.

Agda dusundum ama aciyormus vazgectim. Makineyle giriseyim dedim daha fazla cikar diye dokanmadim.

Isin sonu lazere gidecek gibi duruyor.
  • halitkin  (09.07.15 17:56:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.