[]

Mil biriktiren kredi kartları?

Selamlar,

Donanımhaber ölücülerine özendim, bilgi sahibi olanların yönlendirmesine ihtiyacım var:)

Maaş müşterisi olduğum için imdşye kadar hep yapı kredi bankası ürünlerini kullandım. Şimdi iş değişikliği sebebiyle artık maaş müşterisi değilim ve normalde ücretsiz olan hizmetler artık icretli olduğundan banka değiştireceğim.

Eşim Halkbank'ın maaş müşterisi olduğundan parafly alayım dedim önce ama anlaşmalı firmalarda bile 0,05 puan veriyor, az gibi geldi bana. Maximiles malum garanti yamyamlıpı sebebiyle düşünmüyorum. Adios/maximiles kullananlar var mı? Nasıldır ücret ve kampanya katkıları? Veya bilmediğim, şu kart süper diyeceğiniz bir kart varsa bilgilere talibim.

Şiödiden teşekkürler.

Not: şirket yaptığım masrafları bana nakit ödeyecek, dolayısıyla kartta her ay normal harcamalarla birlikte 4-5k harcama olacak.

 
iş bankası maximiles var yıllık 60k lık kullanım sonunda 600 lira ya karşılık olacak kadar mil birikti.

hesaplamalalar biraz karışık bazen 10000 liralık tek çekime 100 lira verirken bazen 100 liraya 20 liralık mil veriyor falan nasıl oluyor anlamadım,üye iş yeri falan bir sürü prosedür var.
  • prezarlatif  (09.07.15 16:33:31) 
pegasus plus kart. her harcamaya %1 puan veriyor. ücreti yok. puanlar sadece pegasusta geçerli.


  • inheritance  (09.07.15 16:37:23) 
Prezerlatif azmış o sanki. Normal worldcard'da ben 50k civarı harcamayla 1000tl kazanmışım. Tabi puanlarla uçak bileti aldığımızı varsaysak 1200tl. yapıyor o puan.


  • hadi hadi  (09.07.15 16:37:54) 
iş bankası maximiles +1

yurt dışı uçuşlarında miller bir buçuk kat olarak hesaplanıyor.
avans mil kullanabiliyorsun... vs
bunlar benim bildiğim avantajlar.
  • peggy  (09.07.15 16:39:20) 
@peggy parafly'da yurtici&yurtdışı miller 2 kat hesaplanıyormuş.


  • hadi hadi  (09.07.15 16:54:47) 
iş bankası maximiles +1

gelir durumunuza göre gold, premium veya select seçenekleri var.

select hem daha çok biriktiriyor hem de lounglardan falan da ücretsiz yararlanabiliyosunuz.
  • halanne  (09.07.15 17:42:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.