[]

özel arabayla uzun yolda kedi taşıma

canlar biraz bakındım ama genelde uçak ve otobüs hakkında yazılmış. tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? istanbuldan izmire 3 yetişkin kedi gidecek. 2 saat feribotla bandırma üzerinden gideceğiz, en az 5-6 saat sürer yol. yatıştırıcı falan vermeye pek sıcak bakmıyorum. dikkat etmem gereken bir şey var mı aklınıza gelen?




 
kediden kediye değişiyor kimi nefret ediyor arabaya koyunca oraya buraya pisliyor kimi çok seviyor. daha önceki kedimiz yol boyunca direksiyonla ön cam arasında uzanarak giderdi.


  • yuto  (08.07.15 23:30:18) 
Camlari acmayin, bir de ayaklarinizin altina girmelerine izin vermeyin gaza frene basamazsiniz.


  • crown  (08.07.15 23:31:01) 
kediyle önce istanbuldan bandırma feribotuna bindik, bandırmadan arabayla izmire geldik. özel dikkat edilecek bir şey yok. miyavlar miyavlar susar. havalar sıcak, parmağınıza su döküp burnuna burnuna sürersiniz yalar. kendini güvende hissedinceye kadar zaten pislemez. mola verdiğiniz yerde tuzsuz ayran bulursanız onu da parmaklayıp verin bir yarım saat söylenmez. arabada kesinlikle salıvermeyin direksiyon hakimiyetinizi etkiler. kafesinde kalsın, yolu zaten kafesin köşesine sinip söylenerek geçirecek, maceraya gerek yok.


  • alice practice  (08.07.15 23:34:26) 
* kafesten çıkartma. ne kadar miyavlarsa miyavlasın.
* benimki 2 saat falan miyavlamıştı, sonra baktı olmuyor. uyumaya çalıştı. uyudu.
* yol sesinden rahatsız oluyor sanırım. durunca kesiliyordu miyavlaması.
* virajları falan yavaş almak lazım. uyanıyor :)
* 2-3 sefer mola vermek lazım. bol bol su içti. çiş yapmadı.
* aynı gün eve geldiğimizde ruh gibiydi, yorgunluktan heralde. ertesi gün kendine geldi. ilaç falan vermedim.
  • she was my baby  (08.07.15 23:40:03) 
Taşına kabının üstüne koyu renk bi örtü örtün.


  • mutlusismankedi2015  (09.07.15 00:24:06) 
Kedisine göre değişmekle birlikte ben benimkiyle hiç sorun yaşamıyorum.

imgur.com
  • Lim5  (09.07.15 10:26:20) 
kabının altına yatak bezleri oluyor eczanelerde onlardan serin. olur da kaçırırsa diye.


  • 65 derece  (09.07.15 10:43:06) 
Kafeste dursun, kafes mümkün olduğu kadar büyük olsun, mümkünse kafesten sizi görebilsin, kafesin içine sevdiği bir oyuncağı koyun. Şu uzayan tasmalardan www.hepsiburada.com alırsanız molalarda hafiften gezdirebilirsiniz, oturmaktan sıkılmaz böylece.


  • iamelf  (09.07.15 12:45:10) 
Bizimki giresun'a gitti geldi bizimle çokta usluydu yavrum :)
Tabi sonlara doğru bunaldı hayvan, pusetinden kafasını çıkarttım karnıma yatırdım sevdim sakinleşti. Sakinleştiriciye falan bulaşmayın yani.
Bide verebilirsen şundan ver çok çok seviyorlar :)
  • six packsiz  (09.07.15 14:22:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.