[]

Yüksek Lisans Mülakatında Ne Giyiyorsunuz?

Keten pantolon ve T-shirt ya da gömlek üzerine blazer giymeyi düşünüyorum. Yoksa bu sıcakta blazer gereksiz resmiyet mi olur? Bölüm: ingilizce Öğretmenliği




 
okula bağlı.

iki mülakate girdim. biri öğle arasında olduğundan üzerimde takım elbise vardı.

ötekinde hafta sonu olduğundan ütülü bir keten pantolon, üzerine beyaz gömlek üzerine şık bir blazer ceket.

gömlek blazer şukela olur. yalnız taksi ile falan git terleme.
  • fiorentina  (08.07.15 22:18:05) 
Kot ustune eli yuzu duzgun bir bluz ustune hirkayla gittim. Takim elbiseyle gelen de vardi kot tisort de.


  • malwethiel  (08.07.15 22:34:00) 
şık giyinmen her zaman için diğer adaylar arasından sıyrılmanı sağlayacaktır


  • probiyotik  (08.07.15 22:36:34) 
keten pantolon ve t-shirt resmiyet değil ki zaten? ben takım elbiseyle gitmiştim ve %80 oranında takım elbise ile gelmişti insanlar. hocalar seni tanıyorsa hiçbir önemi yok, ancak kendi okulunda kendi bölümünde değilse mülakat riske girmeye değmez. Takım elbise hiçbir zaman dezavantaj sağlamaz. avantaj sağlayabilir de sağlamayabilir de.


  • prodeq  (08.07.15 22:44:16 ~ 22:44:32) 
Gercekten okuldan okula degisiyor. Hatta mulaka giren hocaya gore bile degisiyor. Bizim bolumdeki mulakatlara cogunlukla takim elbise ile gelirler, takim elbisesiz gelen kendini zaten orada ilk bir degisik hisseder. Bazi hocalar sallamaz, bazi hocalar gordugu anda kafasindaki 100 puanin 50'sini oradan kirpar. Bazi bolumlerde takim elbiseliler garip karsilanabilir. Ama soyledigin kombinasyon da gayriciddi durmuyor. Mantikli secim bence.


  • aychovsky  (08.07.15 22:51:50) 
başlatmasınlar takımına. kimse bana yüksek lisans icin takım elbise giydiremez. almıyorsa almasın.


  • jacoba benzer jojuk  (08.07.15 23:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.