[]

assos'tan nereye geçilir? midilli?

merhaba,

1-3 ağustos'ta assos'ta olacağım. birkaç gün daha tatil yapasım var.
midilli adası'na geçmek mantıklı mı? midilli'de nerede kalınır? ne yenir ne içilir? pahalı olmaması lazım.

tr içinde kalacak olursam nereye devam edeyim 1-2 gün?

midilli adası hk geniş bilgisi olan varsa ses ederse de memnun olurum. yol kaç paradır kaç dakikadır? yemek kaç paradır falan gibi şeyleri sorarım.

teşekkürler...

 
tr -> bozcaada.


  • inheritance  (08.07.15 14:23:10) 
2 hafta önce midillideydim.

orfeas hotel konumu çok iyi banyoları biraz küçük ama fena değil. 2 kişi geceliği 50 euroya kaldık.

ayvalıktan vapurla git gel 25 euro yol 1,5 saat sürmekte.

yeme içme çok pahalı değil. en gözde tavernasına gittik 2 tane 20'lik ouzo, yunan salatası, peynir kızartması, balık, sarma derkene 30 euro ödedik 2 kişi. sonraki gün öğlen yemeğini gene öyle yaptık.

midilli bu arada çok büyük bir ada 7-8 kasabası var. ancak güzel sahilleri adanın diğer tarafındaymış.
  • eleutheiros  (08.07.15 14:40:32) 
Yunan şirketleri Midilli-Ayvalık arasında ucuza taşıyormuş Türk firmaları fiyatta geçiriyormuş diye duymuştum.Aslı var mı Yunanlı şirketleri kullanabilirmiyiz iki yönde de?


  • turkuaz  (08.07.15 15:28:25) 
ayvalıktan vapurla geçiliyor midilliye. bildiğim kadarıyla turyol ve jale turizm dışında sefer yapan yok. turyolla gidiş geliş 25 euro yani 75 tl civarına geliyor.


  • eleutheiros  (08.07.15 17:46:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.