[]

ps4 oyun durumları

selam duyurucu dostlarım...

eve ps4 alalım diyoruz ama oyun fiyatları konusunda çok bilgimiz yok. sanırım henüz kırılmışı çıkmadı ps4 dimi? yani torrentten beleşe indirip oynama gibi bi seçeneğimiz yok henüz diye biliyorum yanlışsam düzeltin.

peki beleş dışında atıyorum ben bi oyun aldım arkadaş da bi oyun aldı yükledik konsolun hafızada kayıtlı diyelim sonra biz bu oyunları değiştirip kendi konsolumuzda her ikisini de oynayabiliyo muyuz? yoksa orijinal cd olmadan oynanmıyo mu?

psn hesabı falan bişeyler duydum onda tam olarak nasıl oynanıyo? biri şifresini verip onun hesabından mı giriş yapıyoruz nedir tam durum?

steam'de indirimleri kovalayıp indirerek oynayabiliyoruz ama dimi?

bi de son soru oyun fiyatları doların durumuna göre güncellenip artıyo mu yoksa aşağı yukarı hep aynı fiyatlar mı?

cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

 
Hocam sen alma ps4. Senin ihtiyacın ps3.
Bu kadar bilgisiz olup 1500 2000 lira para harcamaya değmez.

  • Rumble in the Jungle  (08.07.15 13:59:19) 
teker teker gidelim.

o eve ps4 alma bence de. ps3 çok daha uygun sizin için. ps3'ün de kırılmışını alırsan oyunların online özelliklerini kullanamazsın. kendi başına oynarsın. ps4 zaten kırılmadı. kırdırma kırılsa da.
o dediğin değiş tokuş en son 1 in 999999 atari kasetlerinde vardı. Dediğin gibi bir sistem olsa kimse oyun almaz. tek bir kodla milyonlarca kişi tam özellikleriyle kullanır her yazılımı.
psn hesabının şifresini biri vermiyor??? hesap açıp psn hesabı alıyorsun işte. buradan kutulu oyunun dışında oyun alışverişi, oyunların çeşitli eklentilerini vb satın alabilirsin. ayrıca bazı oyunlar online modda oynaman için aylık ödeme yapmanı şart koşuyor.
steam... ne desem bilemedim :/ indirimleri kovala tabii ki ama oyunun bilgisayarlarından başka bir yere gidemeyeceğini aklında tut. konsollar için bir çalışması yok steam'in.
oyun fiyatları için böyle bir genelleme yapamaz hiç kimse. fifa 16'nın ps4 için ön siparişi üç yüz küsür liraydı. oyunun popülaritesi, kur değişiklikleri, oyunun vaat ettiği yenilikler, hitap ettiği yerler vb. gibi birçok değişken var. fifa 15'i şimdi 70 liraya alabilirsin ama ilk çıktığında bunun en az iki katıydı fiyatı.

sonuç: ps3 al. hatta bir süre onu da alma. böyle almaya kalkarsan fena kazık yersin.
  • ufukcel  (08.07.15 14:16:07) 
verdiği cevaba bak. herkes anasından ps profesörü olarak mı doğuyor?

- maalesef ps4 kırılmadı henüz. ben de kırılmasını bekliyorum.
- konsolun hafızasına oyun kaydetmek diye bir şey yok o sadece kırık cihazlarda oluyor. oyun cdsi olması şart.
-psn hesabı online oynamak için gerekli. psn hesabı açıyorsun hepsi bu.
-steamden bilgisayarına oyun indirebilirsin, indirimleri kovalayabilirsin.
-dolar kuru değişiyor.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (08.07.15 14:16:54 ~ 14:18:56) 
Aşağı yukarı benzer şeyleri özel mesajla belirttim arkadaşa. Yani bilgisiz olduğunu anladıklarında, sanayi esnafından beterdir bu tip ürünlerin satıcıları.
Senin istediğin şey, ps3.
Ama, shut up and take my money dusturu ile hareket edeceğim diyorsan, onu bilemem.
  • Rumble in the Jungle  (08.07.15 14:18:19) 
bakırköyde oyuncu var. psoyunu.com orda 250 tl lik oyun 140-150 tl arasında değişir.

ikinci el alırsan 65-85-100 tl ye güncel oyunları alabilirsin.

her oyunun kendi kategorisi var, aynı kategorideki oyunları 20 tl ye değiştirebilirsin.

ps3 e 150-180 tl ye aldığım oyunların hepsi çöp oldu, ps4 için bu şekilde ilerliyorum.

sorularına gelirsek; cd olmadan oyun çalışmaz, farklı zamanlarda oynayabilirsin.

psn ve steam kullanmıyorum ben,

oyun fiyatları tabiki etkileniyo ama oyun eskidikçe fiyat düşer, kolay kolay arttığını görmedim ben şahsen.
  • sotw  (08.07.15 14:21:31) 
arkadaşın steam'den kastı,ps store'da indirime giren online oyunlar olabilir.

hocam online oyun oynamam ben diyorsan, arkadaşların dediği gibi ps3 al, kırdır. bol bol oyna.
  • cliffburton  (08.07.15 14:51:14) 
@cliffburton aynen, demek istediğim ps store o zaman çünkü online oynayabilirsin burdan diye göstermişti arkadaşım ama aklımda steam diye kalmış


  • kakamelsokoban  (08.07.15 14:56:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.