[]

Şirincede ne yapalım

Yeni geldik. Şirince mutfağı diye bir yere girdik gözleme yiyoruz. Neler yapalım akşama kadar?

Bir de bşr şişe böğürtlenli şarap almak istiyorum. Nereden alayım? Fiyatları biliyor musunuz? Kazık yemeyelim


 
matematik köyüne gidin, geçen sene zamansızlıktan uzaktan bakmakla yetinmiştim, bu sene kısmet olursa ve alırlarsa içine girmek istiyorum.

küp vişne tavsiye etmişlerdi, tadın bence. alkol oranından bahsetmişlerdi. % bilmemkaç olanlar gerçek oluyor demişti ama bak onu da unuttuk, yaşlanıyoruz allahıma.
  • sotw  (08.07.15 14:26:33) 
Meyveli şarapları nerden alırsanız alın fiyatlar aynı 15-20 lira civarında.
Tek sakınca şu ki şirince'ye ilk girdiğinizde solunuzda kalan şarapçıdan almayın.
1. Matematik köyüne gidin.
2. Matematik köyünün aşağısıbda Tiyatro Medresesi var.
3. Matematik köyünden dağa doğru yürüyüş yapıp yakından Anıt Mezar'ı gezebilirsiniz.
4. Yine Nişanyan'ın yaptığı Hodri Meydan Kulesi var, gezebilirsiniz.

Not: Gözleme yemeyin
Not2: Kavunlu şarap alın mutlaka
  • rakicandir  (08.07.15 14:41:14 ~ 14:42:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.