[]

Almanya'da gezmek için hangi şehir?

Almanya'nın batısında gezmek için şehir arıyorum. Düsseldorf, Dortmund gibi seçeneklerim var. Önerebileceğiniz, kesin git ve şunu yap diyebileceğiniz bi yer var mı?

Teşekkürler şimdiden.


 
Dortmund u gezmek gereksiz, Düsseldorf gezilebilir. Alternatif olarak Köln. Almanyanin batisindaki sehirler yaklasik birbirine benzer. O bölgenin disinda Hamburg ve Berlin almanyanin gezilecek en iyi sehirleri bence.


  • emrahday  (08.07.15 12:56:08) 
köln iyidir
hatta oradan da luksemburg yapabilirsiniz

  • for the record  (08.07.15 13:08:03) 
hayret ediyorum insanlar almanyayı gezmek için nasıl para harcamayı göze alabiliyor.

kölne git abi kölne
  • KidLazer  (08.07.15 13:16:00) 
Kuzey Ren Vestfalyadan "bir" şehir seçmek gerekirse tabii ki Köln.

Dortmundda ciddi anlamda hiçbir şey yok. Bir botanik parkı var, o da anca böyle bomboş kalacaksınız başka seçeneğiniz olmayacak da kitap okumaya gideceksin yani ben bunu yapmıştım en azından. Turistik amaçla görülmesi gerek!!! bir şehir değil. He futbol aşığısıysanız stadyumu var o ayrı.

Düsseldorf da gezilebilecek bir şehir. Sessiz sakin huzurlu. Ama şunu yapın!! denecek bir şey gelmiyor aklıma mesela. Heh bir frozen yoğurtçuğusu vardı, allah için güzeldi o yalan olmasın.

Köln hem büyük hem de müzeleri domu kafeleri mağazaları var bolca. Kölnde doma gitmemek olmaz zaten. Domun aşşasında nehrin ordaki renkli evleri (evet benim için renkli evlerdi onlar) görmek lazım. Yine nehrin ordaki meydanda sokak müzisyenleri dinlenerek kafelerden birinde yenilir içilir. Çikolata müzesi ııh gereksiz. Tarihe ya da sanata ilginiz var mı bilmiyorum ama ilgi alanınıza göre müze de bulursunuz.

Bir de objektif olamayarak Kuzey Ren Vestfalyadaki Münsteri önermeden edemiycem <3 Aaseesi olsun, kanalı olsun, sclossu olsun güzel bir şehir. <3 Bu hafta için planlıyorsanız haftasonu festival de var. <3
  • okuyamıyom ben ya  (08.07.15 13:27:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.