Giriş
(5)

Eminönü'nden drone alınır mı?

mutfaktaki biri
Arkadaşlar, eminönünde multikopter dronelardan gördüm kameralı falan. 175 TL dedi satıcı. sizce alınır mı? yoksa elimde mi patlar? şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, eminönünde multikopter dronelardan gördüm kameralı falan. 175 TL dedi satıcı. sizce alınır mı? yoksa elimde mi patlar? şimdiden teşekkürler.
0
mutfaktaki biri
(08.07.15)
marka, model?

dandik adi bilinmeyen cin mallarindan biriyse eger 1-2 kurcalamaya elinde kalir verdigin 175tl ile kalirsin.
0
goo.gl
(08.07.15)
175 liraya nasıl kameralı drone varmış merak ettim doğrusu. o kadar ele ayağa düşmedi henüz o iş.
0
2006
(08.07.15)
kentpark'taki robit shop'ta 5 cm'lik drone'lar 110 lira. komple strafordan mamul kocaman drone da 250 lira. kamera takılır mı buna dedim, taşımaz abi, anca kendini kaldırır dedi. kamera takılabilenleri 2000 liradan başlıyor dedi.

175 liraya, hem de kameralı. bence yalan o iş. 3.5 kanallı oyuncak helikopterler bile 100 lira.
0
kibritsuyu
(08.07.15)
kameralı neden olmasınki olabilir ama çok kaliteli olmaz. kameralı olmaz diyenler şunlara baksın.

www.banggood.com

www.banggood.com

bunlar çokta dandik değildir onuda belirtiyim.
0
lprytk
(08.07.15)
kamera oluyor da, çektiği görüntüyü anlık kumandadan izleyemiyorsan çok bir işe yaramıyor. onlar da 600 civarı bir fiyattan başlıyor.
0
dedi kalabaligin icinden bir ses
(08.07.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.