[]

Devlet yetkililerinden biri turizimde eksiğimiz 500 fahişe demiş???

Eko Siyaset programını seyrediyorum turizmden bahsediliyor. Örnek olarak bir kentimizin turizm eksikliklerinin ne olduğundan söz açıldı. Dünyadaki başarılı örneklerin sebep sonuç ilişkileri düzgün bir üslupla verilmeye çalışılırken şunlar da söylendi;

+ Aç bir tatil köyü akşama beş dil bilen iki tane animatör çıkart bunlar burunlarında tabak çevirsinler turistler artık böyle şeyleri yemiyor. Paralı Alman turistin gelmesi için şu kentin şurasına beş adet orasına da üç adet bar açmalısınız. Bunlar akşama küfelik olup yolda sallana sallana otellerinin yolunu tutacaklar o zaman da halk öyleyse lazım değil diyecek. Çıplaklar kampının dünya çapında şu kadar garanti müşterisi var ve bunlar en paralı müşteriler fakat ülkemizde bu mümkün değil. Bunun da dışında çok değişik şaşırtıcı şeylere ihtiyacınız var. Bir de devlet yetkilisi çıktı realist bir şekilde 500 adet şeye daha ihtiyacımız var (fahişelerden bahsediliyor) dedi.
- Aman dur kanalı mı kapattıracaksın! {Gülüşmeler...}
+ Ama bizzat devlet yetkilisi bile bunu söyledi.

Bu devlet yetkilisi kim turizm bakanı mı ve tam olarak ne dedi bilen var mı?



Eğitici NOT: Dünyanın turizm patlaması yaşanan bölgelerinde profesyonel kaliteli fahişe artışı var. Artık insanların ciddi bir bölümü bu nedenle o bölgeleri tercih ediyorlar. EN ANTİ FEMİNİST MUAMELEYİ ÇEKEN EN KALİTELİ FAHİŞE NEREDE BU KONUŞULUYOR. Anlayacağınız eleştirmek ya da övmek için yazmadım aksine bu gerçeğe değinebilecek kadar realist kim var diye merak ettim.

 
sex turizmi istiyorsanız olabilir ama öyle turizm bölgelerinde fahişe eksikliği yok kimse merak etmesin


  • eksimeksi  (08.07.15 16:16:50) 
Yok eskiden ben de sadece "bazı" bölgeler seks turizmiyle kalkınıyor zannediyordum ancak artık işler değişmiş. Bizzat turizmcilerin de itiraf ettikleri gibi; Genel turizm kategorisi de artık seks turizmiyle birleşmiştir hayırlı uğurlu olsun. Ben bunu istiyorum yada istemiyorum demedim ve demeyeceğim. Dünyanın mevcut yansız tespiti budur. Cümleten öğrenmiş olduk fakat daha derinlemesine bilgi arıyorum. Fazla detaya girmiyorum.


"ama öyle turizm bölgelerinde fahişe eksikliği yok kimse merak etmesin"

Yok bunu biliyorum sürekli takipteyim ve araştırıyorum ilgi alanıma giriyor ancak Türkiye'deki fahişeler en kalitesiz en işlevsiz fahişeler. Hatta okuldan birkaç akademisyen çıkartılıp onlara fahişelik yaptırılsa ancak bu kalite seviyesine düşülebilir o derece. Bunlara kaliteli sekten anlayan hem yerli hem de yabancı turist tenezzül etmiyor. Türkiye'de müşteri gelmediği için borcunu ödeyemeyen ve açık arttırma usulüyle satışa sunulan genelevler var. Bunlar sürekli oluyor. Neyse genelev çok farklı bir kategori müşteri kitlesi de inşaat işçilerinden başlıyor. Onlar bile kalitesizliği farkediyor anlayın artık.

Yukarıda verdiğim fotoğraf da özellikle red light dist'den (dünyada yasal genelev bölgelerine verilen isim) örnek vermedim. Fazla detaya girip hiçbirinizin masumiyetini (!) bozmaya niyetim yok. Asgari kalite seviyesi verdiğim görseldeki çift kızın o adamın kucağında birbirlerine kız kıza nasıl derin öpüşme konsepti yaptıklarıyla alakalı bir şey. Tayland'ı araştırıyorum ki bunlar yukarıda yazdığım konsepti çerez olarak yerler... Bir de baktım "profesyonel" Rus fahişeler de getirtilmiş. Şaşkınlıkla karışık yeni bir bilgi kırıntısı edinmenin sevincini yaşadım. Demek en tercih edilen fahişelere sahip olunsa bile bunların da çeşit için bulundurulması gerekebiliyormuş. (Nedenini soruşturduktan sonra vardığım sonuçtur. Kendileri gelmemiş istenmiş ve getirtilmişler.) Türkiye'de yüzde 90 artı yabancı fahişeye ihtiyacı var! Sorumda bahsedilmiş olan 500 kişi tamamı ithal "profesyonel" fahişelerin gerekliliğinin vurgulanmasıdır. Tatil yörelerindeki Rus çalışanlar amatördür ve verdikleri sonuçlar da çöptür.
  • neotunc  (08.07.15 17:47:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.