[]

Tek tek nereye kadar diyenler... illallah

Tek nereye kadar yasican, biri girmeden hayatına kolay mi olacak, hayat sandığın gibi degil diyenlere ne diyoruz arkadaşlar?




 
Bi el atsan şu işe diyoruz


  • bokmuhendisi  (08.07.15 00:16:42) 
Haklisin diyince eline koz vermiyor muyuz? Ya da "he he" minvalinde bi haklisin mi yoksa?


  • evc  (08.07.15 00:17:31) 
Ya ben illallah diyorum hacilar. Bu dedikleriniz " ben araniyorum" a çıkmıyor mu :) ?


  • evc  (08.07.15 00:18:18) 
"Cift cift nereye kadar, hayat sandigin gibi degil, kendine yasa bundan sonra" diyoruz.


  • stavro  (08.07.15 00:18:46) 
Ya allah askina ya, ne umutlarla geldim sordum size.


  • evc  (08.07.15 00:24:21) 
Yok çıkmıyor.
Derdim seni cok gerdiyse git sen çözüm bul sonra bana dön e cikiyor.

  • bokmuhendisi  (08.07.15 00:25:42) 
şu biraz önceki duyuruyu gösteriyoruz. biri yazmış 4 senedir çıkıyolarmış artık çekici gelmiyormuş kız arkadaşı ona bakan başka kızla çok sevişmek istiyomuş ama kız arkadaşını sevmediğinden değilmiş ya sadece artık çekici gelmiyormuş. işte diyoruz ki çift çift nereye kadar hepsinin sonu var bir şekilde diyoruz.
biraz öyle biraz böyle takılıp ölcez diyoruz.

  • gis  (08.07.15 00:29:40) 
duyuru bana karı bul lan allahsız.


  • simyager  (08.07.15 00:33:01) 
hımm bana "hayat sandığın gibi degil" diyecek birisi yok, alnını karışlarım o şahsın. diyemiyor kimse zaten. tek başınıza çok savunmasız hatta mutsuz filan mı görünüyorsunuz, şikayet mi ediyorsunuz acaba bişeylerden?
"biri girmeden hayatına kolay mi olacak" valla gayet kolay oluyor. mesela kafama göre yaşıyorum, kafama göre takılıyorum, evim, düzenim, işim, gücüm, harcamalarım, tatilim her şeyimde bu belli, herkesin imrendiği nokta da burası oluyor zaten- kendi ifadeleriyle. buralarda bi sıkıntı yok. aksine yalnızlığın güzel kısımları buralar.
"Tek nereye kadar yasican" heh burası sıkıntı işte. Yalnızlık Allah'a mahsus diye gelenler, bak ileride çocuk yapamazsın diyenler -bunu ben de düşünmüyor değilim- otobüste bile baş göz etmeye çalışan teyzelerden tut da, sabahın 4ünde metalci abilere kadar herkes bana birini buluyor :) bu nasıl bi skala bilmiyorum ama illallahlık bişi yok yahu muhabbet işte havaları, seçimleri konuşmak gibi bişi... yalnızca, sakin ve kararlı bir şekilde "ben onunla yapamam" diyorsun- bunu cidden inanarak söylüyorsan konu orada bitiyor zaten. o kişiyle yapamayacağıma cidden inanmıyor olsam zaten kabul edecem :P
  • niye ama  (08.07.15 01:03:47) 
"Kismet bu isler. Hayirlisi olsun da. Simdiye kadar dengi dengime kismet olmadi, ne yapalim. Olmayinca olmuyor" ve bunun degisik versiyonlarini diyor ve herkesin, ozellikle teyzelerin agzini kapatiyoruz. Yakin olmayan arkadas cevresine soylerken biraz daha modernlestiriyoruz. Kismet olmadigini duyunca uzulup agizlarini acamiyorlar; ustune de bilcumle esin, dostun, kendilerinin hayirsizlarini dusunce "Hakli vallaha" bile diyorlar. Biz de isin icinden siyrilip kis kis gulerek bildigimiz haltlari yemeye, burnumuzun dikine gitmeye devam ediyoruz. Yakin arkadas ise "Ne yapayim, sen soyle" diyerek aklinin gittigi yere biz de gidiyoruz.


  • aychovsky  (08.07.15 01:29:19 ~ 01:30:30) 
Evli adam gereksiz adam derim


  • erty_ksk  (08.07.15 01:40:45) 
sana ne aq diyorum ben bir daha söylemiyor


  • patr  (08.07.15 02:57:17) 
aşık olursam hayatıma biri girer, hayatımı kolaylaştırmak için değil. Kimseye bağımlı değilim diyebilirsin.


  • rock n roll  (08.07.15 07:56:37) 
aynen de geç. sonraki cümleye de ya o değil de diye başla.


  • eloharp  (08.07.15 08:16:10) 
mutsuz olmak için kimseye ihtiyacım yok çok şükür diyoruz.


  • tiny penny  (08.07.15 09:04:41) 
haklısın ben de boşanmasını bekliyorum diyorum. southpark sessizliği oluşuyor.


  • argent dawn  (08.07.15 09:11:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.