[]

eft problemi

Merhaba arkadaşlar her ay düzenli olarak kirayı yolladığım bir hesap vardı. bu ayın birinde yine kirayı yolladım fakat hala hesaba geçmemiş ve para geride dönmedi. bunun üzerine dün parayı yolladığım bankanın şubesine gittim. görevli parayı yolladığım hesabın 3 4 yıldır kapalı olduğu söyledi. fakat her ay para yolluyorum hesaba da geçiyor deyince hesap sahibinin aynı bankanın farklı bir şubesinde bir hesabı daha var oraya aktarılıyor büyük ihtimal dedi. peki para şuan nerede diye sorunca hesap kapalı göremem dedi. şimdi evsahibine de güveniyorum adam yalan söylecek biride değil para gelmedi diyor. paranın nerede olduğuda belli değil. son çare olarak eft iptal başvurusunda bulundum ama onunda sonuç vereceği kesin değil. başka nasıl bir yol izlenebilir. fikir sahibi olanlar aydınlatabilirse çok sevinirim.




 
Hesap kapalı göremiyorum kısmı hikaye, başkasının hesabı olduğundan detaylı bilgi vermek istememiş olabilir ya da belki EFT'ye nasıl bakacağını bilmiyordur. Hesap sahibi arayıp bilgi alabilir EFT referansıyla falan ama sizin yapacağınız başka bir şey yok. Zaten iptal talebi iletmişsiniz. Eğer bankanın geçici hesaplarında falan duruyorsa iade ederler, aksi halde eğer alıcının bir hesabına geçtiyse onun onayı olmadan zaten bir şey yapılmaz.


  • salihdt  (07.07.15 14:07:29 ~ 14:08:02) 
EFT sonrası para hesaba geçmemişse kirayı gönderdiğiniz kişiye eft referans numarasını verin, o da gitsin çekeceği bankadaki gişede bu numarayı veznedara versin.

Benim de başıma 2-3 kere geldi. Ev sahibine numarayı verdim anında çözdüler.
  • antipodes  (07.07.15 14:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.