[]

ruhu kırılmış kediyi nasıl düzeltebilirim

sokakta beslediğim bir kedi vardı 8 ay ayrı kaldım döndüğümde bir bacağı topallıyor ve aşırı korkak beni tanımasına rağmen ürkekçe yaklaşıyor.




 
öncelikle zarar veren insanların eli g.tüne kaçsın. bu insanların diğer türlerle alıp veremediği nedir ya...

ıslak mama +1

sakin, küçük hareketlerle yaklaş, mamayı elinden yerken minik minik sevmeye başlayabilirsin. Su ver mutlaka.
  • selci  (07.07.15 11:31:17) 
yemek veriyorum ama bir lokma yese hemen etrafını kolaçan ediyor


  • Sandman  (07.07.15 12:07:02) 
bende de öyle bir sokak kedisi vardı. 6 ay falan uğraştım sevdirsin diye. hala ürkek halde sevdiriyor. şimdi arabamı tanıdı. arabadan inen herkesi dost olarak görmeye başladı gerizekalı. sadece arabaya binenlere yaklaşıyor. sabırlı olacaksınız. yavaş yavaş güven kazanır öyle travma geçirmiş hayvanlar. hızlı hareket etmeyin onun yanında. çömelerek yaklaşın elinizi uzatın elinizden mama yedirmeye çalışın (benimki hala yemez bak). yeteri kadar sabırlı olursanız alışır size.


  • argent dawn  (07.07.15 12:15:12) 
korkması daha iyi. siz mamasını verin ama daha fazlasını beklemeyin. insanlardan uzak dursun ve kendini korusun.
keşke bütün kediler insanlara bu kadar güvenmeseler.

  • innerbliss  (07.07.15 13:56:13) 
kedinin 24 saati sokakta kötü şartlarda geçiyor. kim bilir başına neler geldi zavallının.

azcık yemek verip 3-4 dakika bakarak nasıl düzelteceksin ki kediyi? kedi haklı olarak sana güvenmez, güvenemez.
  • mea maxima culpa  (07.07.15 15:31:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.