[]

naber?

napıyosunuz?

cv kuscam ben, ne sıkıcı şey şunu hazırlamak. adventure capitalist indirdim mal mal ekrana tıklayıp duruyorum. uyuyorum artık. ucuz mac oyun tavsiyeniz varsa onu da alırım bu arada. iyi geceler


 
Tatil dünyanın en boş şeyi. En son ne zaman evden çıktım hatırlamıyorum.


  • meyve parcacikli kadin  (06.07.15 21:54:41) 
Boş oturup arkadaşlarla mesajlasiyorum.

Şimdi sen cv deyince aklıma geldi kalkıp bi kaç is başvurusu yapayım.
  • bokmuhendisi  (06.07.15 21:56:53) 
Şarap içip muzik dinliyorum. Kedim de var. Eksi sözlük başligi gibi oldu.
tatildeyim, tatilden nefret ediyorum.

  • rayde  (06.07.15 21:57:58) 
der meister a parfüm anlatıyorum bi yandan da anlattığım parfümleri bileğime sıkıp kokluyorum işsizlik level 1500 ;_;


  • shotgunwoman  (06.07.15 22:14:37) 
kitap okudum. Resim yaptım, meyve, sebze çizdim bolca. Gerçek gibi oldu, hocam görse gurur duyar.


  • rock n roll  (06.07.15 22:17:21) 
oyun önerim yok maalesef, tüh.

sabah annemler poğaça yapmış, aklıma stronghold ve dolayısıyla orta çağ geldi. aynı ordaki ekmeklere benziyordu poğaçalar. genel olarak tarihi falan çok severim zaten, açtım wikipedia'da middle age'i okuyorum 4-5 saattir. güzel ama ingiliççe. en son müslümanlar endülüs'e daldı, bıraktım orda. valens'i falan öldürdü hain ostrogotlar. hayvan herifler. sonra işte orta çağlı oyun önerisi istemiştim duyurudan, crusader kings 2 hakkındaki entry'lere, değerlendirmelere bakıyorum şu an.

bi yandan da shotgunwoman parfüm anlatıyo, alt nota üst nota falan diyo "vay amk" diyorum. sıkınca bi şey kokuyomuş, yarım saat sonra başka bi şey, ertesi gün başka bi şey... ne biçim iş, tövbe estf.
  • der meister  (06.07.15 22:22:26) 
boş oturmaya cv kontrol etmeye iş ilanına devam

bi kaç başvuruda ben yapayım.
  • horizon  (06.07.15 22:30:33) 
sırf kız arkadaşım istiyor diye cebimde 10 kuruş yok iken balkan turu planı yapıyorum. kpss'ye hazırlansam mı diye de düşüncelerdeyim.


  • zgrydn  (06.07.15 22:39:25) 
yapmam gereken şeyler hariç her şeyi. hayat özetim gibi bişi oldu zaten bu. bir ay sonra yurtdışına çıkıcam, vize almak için gereken sağlık sigortası için gereken hibe yazısı için gereken maili atmaya üşeniyorum daha. babamın zorlamasıyla pasaportumu daha bugün aldım. evden, odadan çıkmayı geçtim yataktan çıkmadan yaşadığım süre gittikçe artıyor. yemem gerekenden fazla yemek yedim, spor yapamadım, başladığım rpg'ye devam etmeye üşeniyorum, bugün başladığım kitaptan bi 5 sf okudum falan. ha bir de community'nin son sezonunu tamamladım. #andamovie diye bitireyim.


  • acccra  (06.07.15 23:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.