[]

Komşumu şikayet ettim haksızmıyım?

Şimdi bu adam kalasın teki ama yani yüzüme tükürmezsin öyle bir şey ne bi güler yüz ne bir şey. Kapıda çürümüş bir arabası var 5 yıldır üstü örtülü altı çöp şekilde duruyor. Kendisine söyledik kaldırcam diye diye oyalıyor. Bir ara belediyeye şikayet ettim boyle böyle diye tamam kaldırtcam demiş. 6 ay olmuştur bu olay olalı. Eve giriyordum az önce kedi sesi geliyor arabadan indim aşağı evine kızı açtı, babanı çağır arabada kedi kalmış bakalım dedim. Arkadan karısı lavaboda şimdi ben söylerim bakar dedi. Kapıda 15-20 dakika bekledim gelmedi, aşağı insem kendimi biliyorum kesin kavga ederim. Tekrar belediyeyi arayıp hala kaldırmadı diye şikayet ettim. Araba çalışmadığından ve çocuklar ilgilendiğinden ben bırakmak zorunda kaldım. Aklım hala orada ancak iş yemeğine yetişmem gerekti şuan hala yoldayım. Araba çalışmayacağından sıkıntı yok zaten.
akşam hala çıkarmadıysa hayvanı direk dalarım şerefsize, başım belaya girsin istemiyorum. Yanlış mı yapmışım, tavsiye verir misiniz?



 
Kedi girince kim ilgilenmezse aynı tepkiyi veririm hayvan çıkamıyor bağırıyor.


  • six packsiz  (06.07.15 21:52:55) 
Ne mi zararı var? Çöplük evin kapısı, yer işgal ediyor. Görüntü kirliliği ayrıca. Arabam olsa 1 dakika durdurmazdım. Adamın başka arabasıda var 2 yer işgal ediyor anlayacağınız.


  • six packsiz  (06.07.15 21:54:13) 
Haksızsınız bence. Adamın atsa atılmayacak, satsa satılmayacak bir arabası var. Cok buyuk bir olasılıkla elden cıkarmaya kıyamıyor. Ayrıca aracı hareket edecek durumda değil.


  • boyalı kuş  (06.07.15 23:13:59) 
Yav ne kıyamıyor arabası paslı diyorum paslı dökülüyor kıyamayacak olsa güzelce bakar. Araba çökmüş altı çop dolu biz mecbur muyuz bunu çekmeye?
5 yılı geçmiş bir ara devletin külüstürlere para vermesini bekliyormuş bilmem neler. Keşke aynı durumda olsanız her sabah evinizin onünde çöp ve görüntü kirliliği olsa tepkinizi çok merak ediyorum.

  • six packsiz  (06.07.15 23:21:59) 
işinize gelmeyen şeylerde karşı tarafa baya kin besliyorsunuz. burda da "ne zararı var" diyenlere direk saldırı moduna geçmişsiniz.

bildiğinizi okuyun ne diyelim, haksızsın diyene çemkiriyorsun.
  • materyalist imam  (07.07.15 02:28:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.