[]

Ev hediyesi

teyzem didim'den ev aldı ilk defa gidecem hediye almak istiyorum, pahada hafif cakada ağır ne olabilir?
Öğrenciyim o yüzden 50 tl yi geçmese iyi olur.

Daha önce bisiklet panolu duvar saati almıştım, kırmızı bisikletim ön tekeri saat, jantlar da akrep yelkovandı yaratıcı bi tabloydu mesela 25 tl ye almıştım gören herkes süper demiş. Ama şimdi ikinci kez saat almak olmaz aklıma da başka bişey gelmiyo evi bibloyla dolu, Çok değişik biblo olmadıkça biblo olmasın, puzzle sever ama puzzle mı alsam acaba? Ya da değişik bişey mi olsun..

 
madam coco veya english home da indirimde cok guzel pike takimlari var.
yazlikta en cok ihtiyac duyulan seylerden biri de bardak. guzel bir bardak takimi da olabilir, cicili bicili. konken falan oynuyorsa oyun kagidi desenli bardaklar var mesela, ben annemin konken gunu icin almistim, herkes cok begendiydi.

  • halanne  (06.07.15 14:36:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.