[]

Laptop aşırı derecede ısınmaya başladı

Bu artık zamanının dolduğu anlamına mı geliyor? :( Eğer öyle ise, hiç zamanı değil. Ömrünü uzatabilmek için ne yapmak lazım?




 
muhtemelen işlemcinin soğuması için gerekli hava akımı sağlıklı olmuyor. işlemcinin fanını ve fana hava gelen boşluğu tozdan arındırmanız gerekli. bir de işlemci ve üzerindeki hava soğutucu metalin arasındaki macun kurumuştur. bunu da halletmeniz gerekir.


  • himmet dayi  (06.07.15 11:59:37) 
Ben hiç anlamam böyle şeylerden. Nasıl yapılır bu dedikleriniz? tutorial tarzı bir şey var mı? Yoksa hiç uğraşmadan bir bilgisayarcıya mı götüreyim?


  • dessy  (06.07.15 12:02:34) 
idare etmek için bir laptop soğutucu alabilirsiniz.

bir de halı, yatak, yorgan üzerinde kullanıyorsanız bu şekilde kullanmayın. düz bir zeminde altında ve etrafında boşluk olacak şekilde kullanın.
  • inheritance  (06.07.15 12:17:38) 
arkasındaki ince ufak vidaları söküp fanı tozlardan temizleyeceksin hepsi bu daha önceden yapmadıysan macun işine girme derim kolay bir iş ama önce temizleyip kullanmayı bir dene.


  • basond  (06.07.15 12:18:44) 
macuna bişey yapamazsın da bilgisayarın modeliyle filan fanının nasıl temizleneceğini arattırsan video çıkıyor genelde. bilgisayarın kapağını açıp fana nasıl ulaşacağını anlatır. zaten bilgisayarı açınca fan açıkta. onun tozunu temizlemeyi deneyebilirsin.


  • tepedeki psychedelic adam  (06.07.15 12:18:57) 
pc kapalı haldeyken toplu iğne gibi ince bir şeyle fanın dönmesini engelleyip elektrik süpürgesiyle biraz hava çektir. bir süre idare eder.


  • zgrydn  (06.07.15 13:39:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.