[]

yüzünü yüzüme süren kedicik

selam kedici duyuru panpalarım...

yaklaşık 3 haftadır 11 haftalık bi kedicikle beraberiz. biz onu aşırı seviyoruz da bazı hareketlerine anlam veremiyorum. mesela sabah uyanır uyanmaz yanına gidiyorum kucağımda yatıyo, kendini sevdiriyo sonrasında yüzünü yüzüme yaklaştırıp iki patisiyle yanaklarımdan tutup burnumu yalıyo, yanaklarını yüzüme sürüyo, burnunu burnuma ağzıma sürüyo falan o kadar tatlı ki! fakat bu sevgi dolu sürünmelerin hemen akabinde de birden deliriyo patileriyle elimi kolumu yakalayıp ısırmaya, çekiştirmeye çalışıyo.

ben bu sürtünme mevzusunu sevgi gösterisi diye düşünüyorum ama sonrasındaki bu delirircesine oynama, çekiştirme durumu bişey istediği anlamına mı geliyo? maması, suyu hep hazır, tuvaleti hep temiz bu arada. ama sanki bişe için yalakalık yapıyo istediğini alamayınca da hırçınlaşıyo da ben mi anlamıyorum diye şüpheye düştüm.

var mı bilgisi olan?

 
oyun oynuyor :) benim dana 5 yaşına yaklaştı hala oyun oynarken ısırır, ön patileriyle sarılıp arka patileriyle tekmeler. yavrular kendi aralarında da böyle oyun oynarlar. seni çok benimsemiş bu arada. hiç bir sorun yok aynen devam :)


  • selci  (06.07.15 11:38:02 ~ 11:39:26) 
kedilerin tipik davranışları, fazla anlam yüklemeyin.
Önce gelir sürünürler sevgi gösterirler, sonra hiç beklemediğiniz bir anda dişlerini geçiriverirler.
Yavrular bunu oyun için yaparlar, zarar vermek amaçlı değil. Ablamın yavru kedisi de, oyun oynayacağız diye iğne gibi dişlerini elime ayağıma geçiriyor kerata. sonra da kucağa gelip gurr gurr keyif yapıyor.
Büyük kedilerin yapma nedeni ise genelde canlarının öyle istediğidir. öyle kabul edeceksiniz :)
Bonus: 9gag.com
  • innerbliss  (06.07.15 11:42:59 ~ 11:46:40) 
oyun oynuyor +3


  • mea maxima culpa  (06.07.15 14:34:18) 
@innerbliss öldüm burda gülmekten :) hazırlıksız yakalandım çınlattım ortalığı kahkahayla


  • kakamelsokoban  (06.07.15 15:02:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.