[]

Çeşme'de tatil

Şimdi hayatında hiç çeşme'de bulunmamış bir çiftiz. bu yıl da tatilimizi orada yapalım dedik. Bu meşhur beachlere yakın falan merkezi konaklayabileceğimiz tavsiyeniz var mı? 4-5 gün kalmayı düşünüyoruz.




 
beachlerin dibinde bir yer yok benim bildiğim. tatilden dün gelmiş biri olarak diyorum ki en güzel denizi olan beach fun beach ile fly inn. bunlara da çeşme marinadan(merkezden) dolmuşla gidiliyor. ben marinaya çok yakın bir otelde kaldım. çarşısına yürüdüm, marinasına yürüdüm, otogara yürüdüm. alaçatı için dolmuş şart. ayayorgi için taksi tek ulaşım. geçirdiğim sürede anladım ki dolmuşçularla taksiciler hayvani bir ittifak içinde, dolmuş güzergahında olan bir yer için dolmuşçu "ben bırakırım ama çok yürürsün en iyisi taksiye bin" diyor, ne kadar sürer dediğimde "valla baya sürer, 10-15 dk" diyor. taksi hayvani pahalı değil, ama bindiğinde minimum 20 tl yi gözden çıkarman lazım. bazı beachlerde %50 vodafone red indirimi var, onları araştır öyle git.


  • kulakligin calismayan teki  (06.07.15 10:50:01) 
ayrıca 7800 diye bir beach var biz gittiğimizde de denizi çok temizdi ve fun beache göre nispeten sıcaktı. ama beachlere ayayorgiye yada diğerlerine ulaşım araçlarıyla gidebilirsiniz ancak hiçbiri yakın değil. Taksi çok pahalı. bence çeşme merkez hem fiyat olarak daha uygun hemde tasarruf ettiğiniz parayla araç kiralayıp daha rahat gezebilirsiniz. Otelde oldukça az vakit geçiriyorduk biz onun için otel 1. öncelik değildi.Eğer çok masraflı gelmezse size, biz araç kiraladık kayak.com dan arghuscarhirea yönlendirdi o da bizi bir firmaya yönlendirdi sitedeki en ucuz araçlardı günlüğü 70 tl civarı ve bizde total 70 tl lik benzin harcadık 2 günde tabi ek sigorta giderleri de var.


  • dirsegini yalayabilen cocuk  (06.07.15 10:59:23) 
Geçen hafta Çeşme'deydim. Ilıca’da kaldım, kaldığım yerin önünden Alaçatı’ya giden dolmuşlar geçiyordu, o yüzden akşam yeme-içme için Alaçatı’ya giderken son derece kolaylık oldu.

Pahalı plajlardan Flyinn’i beğendim, giriş 50 tl, bir içecek dahil. İçerisindeki restaruantlar biraz tuzlu. Ben 2 gün bu plaja gittim, diğer 2 günse Ilıca’daki halk plajında takıldım. Ilıcan’nın suyu nispeten sıcak flyinn’e (altınkum tarafı) göre. Yarım gün de Aya Yorgi koyundaki Babylon’a gittim. Suyu çok güzeldi yine ama feci rüzgar vardı, dayak yemiş gibi oldum keyif alamadım o yüzden. Ilıca’dan bu plajlara toplu ulaşım durumunu bilmiyorum, biz arabayla gitmiştik rahat oldu. Arabayla gitmiyorsanız 2-3 gün araba kiralamayı düşünebilirsiniz.
  • kint  (06.07.15 11:03:55) 
ben olsam alaçatı'da kalır, oradan vasıta ile aya yorgi'ye babylon'a falan giderdim. her yaz iki kere bunu yapıyorum hiç üzmeyen bir plan.


  • theos ek mekhanes  (06.07.15 11:04:47) 
cemse daginik bir bolge, beachlere yakin kalacak bir yer yok. En mantiklisi hacimemis mahallesinde kalip oradan beachlere gitmek. Aksam butun hareket hacimemis mahallesinde zaten. cesme de arabasiz isiniz cok zor olur kiralama sansinjz var ise mutlaka kiralayin


  • oscar  (06.07.15 11:18:58) 
konuştuğum bi kaç kişi de hacımemişte kalıp araba kirala dedi. sanırım en mantıklısı da o. araba kiraları takriben ne civarda bilen var mı? en ucuz klimalı araba. otel olayına hiç girmeyip direk kalacak yerden kısıp pansiyon falan moduna geçicez anladığım kadarıyla en mantıklısı o.
alaçatı da kalmak mı daha mantıklı hacımemişte mi şimdi bi de o var tabi..

  • baharat  (06.07.15 14:23:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.